English / Persian
امروز سه شنبه 5 اردیبهشت 1396
کتب و مقالات فارسی
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
کانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانبانک جامع خرید و فروش ماشین آلات صنایع غدایی و بسته بندی ایرانکانال تلگرامی باشگاه فرمولاسیون مواد غذایی ایرانماشین الات بسته بندی حبوبات و خشکبار

آمار بازدیدکنندگان

UPF112

چاپ، مشكل اساسي بسته بندی در ايران

UPF111

استفاده از غشاهاي پليمري در بسته بندی مواد غذائي

UPF110

آلومينيوم در رنگ هاي مختلف

UPF109

نمايه بسته بندی

UPF108

بطري كردن

UPF107

اثرات بسته بندی بر كيفيت شير و فرآورده هاي آن

UPF106

كاربرد فيلم هاي پلاستيكي در بسته بندی مواد غذائي

UPF105

اثر مواد بسته بندی بر روي تركيب شيميائي سيب زميني

UPF104

بسته بندی مواد غذائي منجمد

UPF103

اثرات بسته بندی به طريق اتمسفر كنترل شده و انواع كيسه ها بر روي خواص محصولات منجمد

UPF102

پانكس: شركت بازرگاني- بانك اطلاعات صنايع بسته بندی

UPF101

مواد بسته بندی با قابليت تجزيه بيولوژيكي و نقش آنها در كاهش آلودگي هاي محيط زيست

DF233

نانوتكنولوژي؛ انقلاب آينده در صنعت غذا و بسته بندي

DF232

مروري بر کاربرد لفافهاي خوراکی در مواد غذایی

DF231

بررسی تاثیر پیشتیمار با اتیل اولئات و نوع بسته بندي بر خصوصیات کیفی توت خشک شده در طی مدت نگهداري

DF230

روش توليد چاي سبز و خواص دارويي ان

DF228

گونه های آسپرژیلوس جدا شده از میوه های پسته و بررسی تولید آفلاتوکسین در آن ها  

DF229

شبیه سازي مدل سینتیک خشک شدن بستر نازك پرتقال رقم تامسون با استفاده از شبکه هاي عصبی مصنوعی

DF227

تفاوت عناصر غذايي در پوست سبز پست ههاي زود خندان و سالم و اثرات ميزان مواد فنوليك و گاليك اسيد در پوست سبز بر روي زهرابه آفلاتوكسين

DF226

تخمین زمان ماندگاری پسته در شرایط مختلف نگهداری

DF226

خمین زمان ماندگاری پسته در شرایط مختلف نگهداری

DF225

به كارگيري پوشش خوراكي حاوي عصاره الكلي آويشن شيرازي در جلوگيري از رشد قارچ آسپرژيلوس فلاووس بر روي مغز پسته

DF224

بررسي تاثير متغيرهاي خشك كردن بر خصوصيات كيفي پسته رقم اوحدي

DF223

بررسی اقتصادی بازاریابی پسته در استان فارس

DF222

بررسی اثر عصاره پوسته تازه پسته در جلوگیری از رشد قفارچ های درماتوفیت و ساپروفیت در شرایط آزمایشگاهی

DF221

شناسایی قارچهای آلوده کننده نمونه هایی از دانه های روغن خوراکی(پسته بادام فندوق)جمع آوری شده از تهران

DF 200

بررسی آلودگی میکروبی ادویه های بسته بندی عرضه شده در فروشگاههای زنجیره ای شهروند شهر تهران در سال86

DF 199

ارزیابی برخی ویژگی های شیمیایی و میکروبی کره حیوانی  بسته بندی شده توسط کارخانجات لبنی کشور

DF 198

انواع ریزسازواره و سامانه تولید پلیمر زیست تخریب پذیر پلی هیدروکسی بوتیرات

DF 197

بررسی ظرفیتهای تولیدی-صادراتی و بازاریابی پلی پروپیلن

DF 196

زعفران و چالش های آن

DF 195

بررسي وجود باقيمانده آنتي بيوتيك در شيرهاي پاستوريزه توزيع شده در غرب استان تهران در شش ماه اول سال به علت بسته بندي نامناسب

DF 194

فناوری نانو چیست

DF 193

نگهداری و بسته بندی پسته

DF 192

نقش نانو در صنعت بسته بندی

DF 189

جلوگیری از اسراف مواد غذایی با یسته بندی مناسب

DF 191

مطالعه اثر زمان و دما بر جذب مواد طعمی در سیستمهای مدلی نوشابه توسط لاک قوطی بسته بندی

DF 190

کاربرد زیست پلیمرها در بسته بندی مواد غذایی

DF 188

بسته بندی مواد غذایی با نانوکامپوزیت های پلیمر-خاک رس

DF 187

بسته بندی حفاظتی چیست؟

DF 186

بررسی طراحی بسته بندی با دیدگاه کاهش ضایعات

DF 185

اندازه گیری جذب عطر و طعم نوشابه گازدار پرتقالی در ظروف پلی اتیلن ترفتالات با استفاده از میکرواستخراج با  فاز جامد-گاز کروماتوگرافی

DF 184

ادغام بسته بندی ها و مواد زیست پایه – حال و آینده

DF 183

ارزيابی خواص فيزيکی فيلم خوراکی پروتئين آب پنير – منوگليسريد

DF 182

ویژگی و تکنیک های ساخت پلیمرهای بیواکتیو

DF 181

بررسی سازگارسازی الیاف آمیزه ای PP/PETبوسیله سازگار کننده PP-g-MA

DF 180

اثر نانو پوششهای رس در بهبود خواص ارگانولپتیک فرآورده های آردی

DF 179

بررسی خواص کششی فیلم های خوراکی برپایه آب پنیر، کازئینات سدیم و صمغ تراگاکانت

DF 178

ارزیابی کاربرد پوشش های خوراکی آلژینات کلسیم در افزایش زمان ماندگاری گوشت تازه گوسفند

DF 177

اثر پوشش خوراکی پروتئين آب پنير – منوگليسريد بر ويژگی های ميکروبی و ازت فرار تام گوشت تازه گوسفند





جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)افزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایه
فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)افزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایه