English / Persian
امروز پنج شنبه 23 آذر 1396
بسته بندي فرآورده هاي گوشتي
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک

آمار بازدیدکنندگان

دپارتمان طراحی گرافیک کلینیک بسته بندیکانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانافزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایهفودصنعت

کاربر گرامی :  تالار های گفتگوی بسته بندی  مکان مناسب به منظور دریافت مطالب علمی در خصوص مباحث متنوع بسته بندی است و شما می توانید با ورود به هریک از تالار های گفتگوی ذیل  مطالب علمی متعدد حول موضوع مربوطه را ملاحظه فرمائید

 عنوان نويسنده
  بسته بندي فعال براي گوشت الهه رمضاني
  استفاده از بسته بندي هاي فعال براي گوشت و محصولات گوشتي دانیال نواری
  پوشش skinless دربسته بندی فراورده های گوشتی فائزه صابری
  سلولزهای اصلاح شده در بسته بندی فراورده های گوشتی فائزه صابری
  مزایای پلاستیک نسبت به سایر مواددر بسته بندی فراورده های گوشتی فائزه صابری
  پوشش هاي مصنوعي سوسیس و کالباس و خواص فیزیکو شیمیایی آنها فائزه صابری
  انواع پوشش های طبیعی برای سوسیس وکالباس فائزه صابری
  زمان ماندگاری سوسیس در اتمسفر اصلاح شده فائزه صابری
  پوشش های مصنوعی سوسیس وکالباس فائزه صابری
  بسته بندی فرآورده های گوشتی (سوسیس یا کالباس) با الهام از موز: هاتف سيفي
  مواد تشكيل دهنده سوسيس و كالباس نازنين بزازيان

خبرنامه

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)