English / Persian
امروز شنبه 30 دی 1396
بسته هاي ضد ميكروبي
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک

آمار بازدیدکنندگان

دپارتمان طراحی گرافیک کلینیک بسته بندیکانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانافزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایهفودصنعت

کاربر گرامی :  تالار های گفتگوی بسته بندی  مکان مناسب به منظور دریافت مطالب علمی در خصوص مباحث متنوع بسته بندی است و شما می توانید با ورود به هریک از تالار های گفتگوی ذیل  مطالب علمی متعدد حول موضوع مربوطه را ملاحظه فرمائید

 عنوان نويسنده
  مروری برکاربرد کیتوزان به عنوان ترکیب ضد میکروبی طبیعی در بسته بندی مواد غذایی عاطفه فرهمند
  انواع مواد موجود در پوشش هاي ضد ميكروبي عاطفه فرهمند
  روشهای استفاده از مواد ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذائی عاطفه فرهمند
  استفاده از بسته بندي هاي ضد ميکروب در فرآورده های گوشتی مرتضی کاشانی نژاد
  روكش‌هاي‌ ضد‌ باكتري،‌ ضد‌ كثيفي‌ فاطمه محمودی
  اثر نيزين بر تعدادي از باكتريهاي بيماريزاي تشكيل‌دهنده بيوفيلم با استفاده از روش ميكروتيترپليت زينب شاكري
  بررسي تاثير پوشش خوراكي (Edible Coating) حاوي اسانس روغني آويشن شيرازي درجلوگيري از رشد قارچ Aspergillus flavus بر روي مغز پسته مسعود غربا
  معجزات ذرات نقره در صنعت بسته بندی رویا رضایی

خبرنامه

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)