English / Persian
امروز پنج شنبه 2 آذر 1396
تغییر بسته‌بندی شیر، از پاکت به نی سرخود
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
دپارتمان طراحی گرافیک کلینیک بسته بندیکانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانافزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایهفودصنعت

آمار بازدیدکنندگان

کلینیک بسته بندی -بسته‌بندی پوچ SqueezyStraw یا نی سرخود نوشیدنی که برای شیر یا دیگر حجم‌های نوشیدنی‌های ایده‌آل است، یک تکنولوژی ثبت اختراع شده از گروه بارتون است که به زودی وارد بازار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی  آنلاین، در شماره ژوئن سال ۲۰۱۵ مجله بسته‌بندی انعطاف‌پذیر (Flexible Packaging)، جزئیات نتایج یک تحقیق ارائه شده که در بخشی از آن، از مخاطبان درباره علت جایگزینی بسته‌های صلب با بسته‌های انعطاف‌پذیر طی سه سال گذشته سوال شده است. در پاسخ به این سوال، دلایلی که میان اکثر مخاطبان مشترک بوده، افزایش بازدهی تولید و صرفه‌جویی در هزینه اعلام شده است.
قابلیت‌های فوق به همراه راحتی و حذف یک جزء کلیدی (یعنی نِی)، مزایای استفاده از یک پوچ سرپای تک‌سِرو با یک نِیِ سرخود بوده است. پوچ SqueezyStraw که برای ۸ اونس شیر یا دیگر حجمهای مایعات ایده‌آل است، یک تکنولوژی ثبت اختراع شده از گروه بارتون است که منتظر دریافت گواهینامه است.

به گفته لیو بارتون، رئیس گروه بارتون، تولید کم‌هزینه و سرعت بالا، استفاده آسان، امحای راحت و حذف نیاز به استفاده از یک نی یا فنجان نوشیدنی، مزایای چشمگیر نی سرخود جدید است.
در مورد هزینه، بارتون برآورد شده که هزینه کنونی ساخت هر کارتن کاغذی شیر نزدیک به ۶ سنت است. در حالی که هزینه ساخت هر پوچ انعطاف‌پذیر شیر جدید تنها ۴ سنت خواهد بود که بر اساس تولید ۵۰ میلیون واحد یا بیشتر در یک سال محقق می‌شود. بارتون اضافه می‌کند که تولید با استفاده از یک دستگاه FFS افقی با قابلیت دایکات به بهترین نحو انجام می‌شود. بسته‌ها از فیلم انعطاف‌پذیر کوئِکس (coex) قابل ترموفورم تولید می‌شوند.



جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)