English / Persian
امروز شنبه 1 اردیبهشت 1397
انواع بسته بندی های مناسب باقلوا و عوامل تاثیر گذار بر آن برای صادرات
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
دپارتمان طراحی گرافیک کلینیک بسته بندیکانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانافزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایهفودصنعت

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

سه شنبه 15 دی 1394
 زهره ذوستی

برای بسته بندی باقلوا میتوان از ظروف فلزی ، پلی استایرن ، پلی پروپیلن ، لفاف های آماده شده با لایه آلومینیوم استفاده کرد .

بسته بندی باقلوا باید دارای استحکام لازم در برابر ضربه و حمل و نقل و جابجایی باشد تا آسیبی به شکل و وضعیت ظاهری باقلوا وارد نشود.و نیز فرآورده را از عواملی مانند : تبادل رطوبت ، تبادل چربی ، جدب بو حفظ نماید و سطح داخلی جعبه که در تماس با ابقلوا است باید دارای لایه داخلی از جنس مناسب و مجاز برای بسته بندی مواد غذایی باشد.

شماره های استاندارد های ملی مواد پوششی و بسته بندی مناسب برای بسته بندی باقلوا:  1881،3115،11547،11604

  
پنج شنبه 30 آبان 1392
 آرزو فاضلی

با سلام،

عموماً بسته بندی باقلوا برای صادرات درون جعبه ها یا سینی های مقوایی صورت می پذیرد. جنس بسته بندی ها از  opp cpp-opp-bopp-opp polyester  می باشد. در بحث صادرات باقلوا مهمترین عامل حفظ رطوبت محصول، جلوگیری از نشت شیره و رشد کپک هاست. برای جلوگیری از نشت شیره باقلوا بهتر است از cling film استفاده شود تا محصول قابلیت جا به جایی و صادرات داشته باشد. بسته بندی باقلوا با ماشین خلأ انجام می شود که هوا را از درون بسته بندی خارج و نیتروژن به آن تزریق می کند. برای صادرات باقلوا بهتر است آن ها را به صورت دانه دانه درون کاغذ مافین قرارداده، با یک لفاف پلاستیکی پوشانیده و سپس درون جعبه بسته بندی شود. حضور مقادیر بالای شکر در شیره این محصول از رشد کپک ها جلوگیری می کند.

روش دیگر بسته بندی پوشاندن باقلوا با کاغذ مومی، قراردادن درون محفظه پلاستیکی، پوشاندن با پوشش های حبابدار و قرار دادن درون جعبه مقوایی می باشد. کیفیت محصول حاصل در این روش بهتر حفظ می شود اما از لحاظ ظاهری نسبت به روش اول دارای معایبی است.

EUROPEAN COMMISSION

Publication of an application pursuant to Article 50(2)(a) of Regulation (EU) No 1151/2012 of the

European Parliament and of the Council on quality schemes for agricultural products and foodstuffs.

http://www.mandrik.com/

 

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)