English / Persian
امروز شنبه 30 دی 1396
چرا بطری روغن مایع یک هفته بعد از بسته بندی و تزریق گاز ازت مایع دفرمه شده و گاز ازت ان خالی میشود و کل حجم ان را روغن فرا میگیرد و دمای پیشنهادی برای پر کردن روغن مایع چقدر است
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
دپارتمان طراحی گرافیک کلینیک بسته بندیکانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانافزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایهفودصنعت

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

چهارشنبه 29 آبان 1392
 مریم وطن چیان

باسلام                                

این مشکل به این دلیل پیش تمده که محصول با حرارت بالادر ظروف وارد می شود پیشنهاد می شود محصول ابتدا وارد دستگاه وتاتور شود تا دمایش کاهش یابد سپس وارد ظروف بسته بندی شود دمای مناسب برای پرکردن45-50 درجه سانتیگراد می باشد

Bailys industrial oil and fat product,Six Edition,Edited by Fereidoon Shahidi

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)