English / Persian
امروز پنج شنبه 23 آذر 1396
می خواستم بدونم برای ترموفرمینگ ظروف پت، برای محصولات مختلف ( گوشت، خشکبارو ...) ضخامت فیلم مورد استفاده و عرض فیلم رو بر چه اساسی انتخاب می کنند؟ چه ضخامتی از فیلم پت در صنایع بسته بندی کاربرد بیشتری دارد؟
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
دپارتمان طراحی گرافیک کلینیک بسته بندیکانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانافزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایهفودصنعت

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

یک شنبه 19 آبان 1392
 شکوفه پورابراهیم

Pet از شفافيت خوبي برخوردار بوده و مقاومت آن در مقابل مواد شيميايي، اسيدها و روغن ونفوذ گاز مطلوب است. از مقاومت حرارتي بسيار خوبي برخوردار است و يكي از مشكلات آن عدم مقاومت آن در مقابل ضربه است، يعني به راحتي ترك بر مي‌دارد اين ماده بسته‌بندي بصورت سيني و بطري استفاده زيادي مي‌شود.بطري‌هاي از جنس PET   براي پركردن آب ميوه‌جات داغ پس از خروج از فرآيند پاستوريزاسيون مي‌تواند به كار برده شود.همچنين براي پركردن نوشابه‌هاي گازدار كاربرد وسيعي دارد. درحاليكه سيني‌هايي از جنس PET   براي بسته‌بندي مواد غذايي كه در ماكرو ويو قرار داده مي‌شوند، استفاده مي‌گردد. همينطور به علت مقاومت حرارتي بالا اين ماده بسته بندي از آن مي‌توان براي سيني‌هايي كه در درون فر تغيير شكل نداده و با محصول غذايي واكنش نمي‌دهند، استفاده نمود.

بر اساس استاندارد ملی 11610

ضخامت بطری باید در تمام قسمتهایی که نسبت به محور تقارن وضع مشابه دارند یکسان باشد ضخامت نقاط مختلف بطری براساس مشخصات کاربردی و زمان ماندگاری محتوی باید چنان انتخاب شوند که بطری مورد نظر در هیچ یک از آزمون های تعیین شده در این استاندارد دچار آسیب نگردد.(آزمون ها:ایستایی ،مقاومت در برار ضربه ،مقاومت در برابر فشار عمودی و داخلی)

برای سینی از جنس pet   نیز ضخامت قسمت های مختلف براساس استاندارد (و ویژگی های دیگر مثل زمان ماندگاری، ماهیت محصول و حساسیت نسبت به فسادو ضربه و... )تعیین شود.

Petدر صنایع بسته بندی بیشتر برای بطری های نوشیدنی و در ضخامتهای  2تا 5میلیمتر استفاده میشود و واضح است که يک سینی یا بطري  ضخيم تر مقاومت بيشتري در برابر نفوذ گاز وضربه دارد. اما موجب مي شود وزن بيشتري داشته باشد، در نتيجه مواد بيشتري مورد نياز است و هزينه هاي فرآيند افزايش پيدا مي کند.

 

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)