English / Persian
امروز چهارشنبه 9 فروردین 1396
اثر کیتوزان برخواص نمودارجذب تعادلی فیلم های ژلاتینی.اگه میشه کمکم کنیدممنون
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
کانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانبانک جامع خرید و فروش ماشین آلات صنایع غدایی و بسته بندی ایرانکانال تلگرامی باشگاه فرمولاسیون مواد غذایی ایرانماشین الات بسته بندی حبوبات و خشکبار

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

شنبه 26 بهمن 1392
 حميد جندقي

بطور کلی خصوصیات مکانیکی فیلم های بیوپلیمری به خصوصیات ذاتی خود پلیمر ها و شرایط اتمسفری که تحت آن آزمایش می شوند وابسته می باشند. خواص کششی این فیلم ها تحت تاثیر خصوصیات ذاتی فیلم ها از جمله میزان رطوبت فیلم ها، خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیلم ها، رطوبت اتمسفر ضمن آزمایش می باشند. خواص مکانیکی ژلاتین تا حد زیادی توسط درجه renaturation    تحت تاثیر قرار می گیرد. خواص مکانیکی کیتوزان به اسیدی که برای تنظیم PH   محلول بکار می رود ، درجه داستیلاسیون و ماهیت هیدروفیلیک سطح فیلم وابسته است.

در فیلم های با پایه ژلاتین و کیتوزان ، افزایش در میزان پلاستی سایزر منجر به کاهش قابل توجهی در میزان الاستیسیته و مقاومت کششی (بیش از 50% مقدار اولیه ، وقتی 30% پلاستی سایزر اضافه شود) می شود. آماده سازی در دمای پایین منجر به ایجاد درصد بیشتری از renaturation    (کریستالیزه شدن) ژلاتین می شود که باعث کاهش نفوذپذیری به  o2و co2   در مخلوط ژلاتین و کیتوزان می شود. افزایش در میزان پلاستی سایزر این مخلوط متناسب با افزایش نفوذپزیری به گاز خواهد بود.

فیلم ها و پوشش هایی که از پلیمرهای پلی ساکاریدی ساخته شده اند، مخصوصا کیتوزان و ژلاتین دارای خصوصیات عایق گازی خوبی هستند و بهبود خواص مکانیکی بوسیله افزایش استحکام کششی بعلت محتوای ژلاتین ، در فیلم حاصل از ترکیب ژلاتین و کیتوزان دیده می شود. اگر میزان ژلاتین در فیلم ترکیبی افزایش یابد، خواص عایق ضد آب و خواص عایق اکسیژن بهبود می یابد.

References:

Preparation and Characterization of Gelatin and Chitosan Films, Jeanette Mirian Diop,

Tufts University, 2009.

 

Chitosan and Gelatin based edible films, Loannis S.Arvanitoyannis,et all,Elsevier, volume 37,Issue 4, 1998, P:371-382

Barrier, Structural and mechanical properties of bovin gelatin/chitosan blend films related to biopolymer interaction, Nasreddine Benbettaieb, et all, science of food and Agriculture.

 

 

  
چهارشنبه 4 دی 1392
 احسان امینی

در تحقیقاتی که اثر افزودن کیتوزان بر فیلم های ژلاتینی(بر پایه ژلاتین ماهی) بررسی شد  به این نتیجه رسیدند که افزودن کیتوزان باعث ازایش قابل ملاحظه میزان مقاومت کششی و مدول الاستیسیته میشود که منجر به تولید فیلم هایی مقاوم نسبت به انواع ژلاتینی میشود. کیتوزان باعث کاهش زیاد  نفوذ بخار اب به فیلم میشود و این کار را از طریق افزایش میزان اتصالات عرضی در ژلاتین و کاهش حجم ماتریکس پلیمری انجام میدهد. فیلم های ژلاتینی حلالیت بالایی در اب دارند (حدودا 64%) اما افزودن کیتوزان میزان حلالیت انها را بسیار کاهش میدهد ( افزودن کیتوزان باعث کاهش 75% حلالیت زلاتین گاوی در اب میشود). بررسی هایی در مورد ممانعت کنندگی به نور این فیلم ها انجام شد که نشان داد این فیلم ها با این که بسیار شفاف هستند اما در مقابل UV بسیار مقاومند که میتواند جلوی فساد اکسیداتیو مواد غذایی را بگیرد. البته افزایش میزان وزن مولکولی کیتوزان و افزایش میزان دی استیلاسیون کیتوزان می تواند ان خواص را تشدید کند که دلیل ان اتصالات محکمی است که در حین تشکیل فیلم ایجاد میکند.

Effects of chitosan molecular weight and degree of deacetylation
on the properties of gelatine-based films

(Zunying Liu a, Xiaojun Ge a, Yuan Lu b, Shiyuan Dong a, Yuanhui Zhao a, Mingyong Zeng a,*)

Preparation and functional properties of fish gelatin–chitosan blend edible films
(Seyed Fakhreddin Hosseini a, Masoud Rezaei a,⇑, Mojgan Zandi b, Farhid Farahmand Ghavi c)

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)افزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایه