English / Persian
امروز دوشنبه 9 اسفند 1395
برای شکلات هایی با چسبندگی بالا کدام نوع بسته بندی مناسب تر می شود و چه اقداماتی قبل از بسته بندی می تواند در کاهش چسبندگی محصول به بسته پس از بسته بندی موثر باشد ؟
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
کانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانبانک جامع خرید و فروش ماشین آلات صنایع غدایی و بسته بندی ایرانکانال تلگرامی باشگاه فرمولاسیون مواد غذایی ایرانماشین الات بسته بندی حبوبات و خشکبار

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

یک شنبه 26 اردیبهشت 1395
 فاطمه صادقی

امولسیفایرها از اجزای اصلی تشکیل دهنده فرمولاسیون شکلات هستند. امولسیفایر می تواند به عنوان ماده ای که دارای سطح فعالی است عمل کند و از این طریق قادر است کشش سطحی که بین فاز چربی و فاز آب برقرار می باشد را کاهش دهد. امولسیفایرها نقش های مختلفی در ساختار شکلات دارند. از جمله آنها چرب کنندگی می باشد. امولسیفایرها به عنوان چرب کننده به فرمولاسیون شکلات اضافه می شوند. این خاصیت امولسیفایر از چسبیدن شکلات به لوازم کار و بسته بندی جلوگیری می نماید. هر چه مقدار آب موجود در فرمولاسیون شکلات بیشتر باشد، خطر چسبندگی محصول بیشتر است. گلیسرول مونو استئارات موثرترین امولسیفایر برای ایجاد حداقل چسبندگی است. لسیتین و گلیسرول مونو اولئات نیز تاثیر خوبی دارند. مقدار مصرف این ترکیبات معمولا 75/0 -25/0 درصد است. بهترین بسته بندی برای شکلات هایی با چسبندگی بالا، بسته هایی از جنس قلع، پلاستیک به جز PVC، کاغذ مومی، فویل آلومینیوم استردار و یا سلولزی می باشد. بهترین دمای نگهداری شکلات بسته بندی شده، دماهای کمتر از 21 درجه سانتی گراد می باشد. مزایای استفاده از سرما برای نگهداری شکلات این است که سفت و محکم باقی مانده، احتمال چسبیدن به پوشش یا بسته بندی آن کم می شود.

منبع:

1)      Beckett.S.T , 1999. Industrial chocolate manufacture and use, Blackwell Science:Malden, MA.

2)      Stephen T. Beckett, 2008. The science of chocolate, RSC Publishing:Cambridge, UK.   

 

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)افزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایه