English / Persian
امروز یک شنبه 28 آبان 1396
جار های شیشه ای با درب فلزی هنگام پاستوریزه شدن در آب داغ حدود 20 درصد درب شل شده و آب به داخل جار نفوذ می کند علل بروز این مشکل چیست و چگونه می توان آنرا برطرف کرد
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
دپارتمان طراحی گرافیک کلینیک بسته بندیکانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانافزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایهفودصنعت

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

چهارشنبه 22 مهر 1394
 مرضیه فرخی

ظروف‌ شيشه‌اي‌ از نظر خصوصيات‌ فيزيكي‌ و نوع‌ محتويات‌ به‌ شرح‌ زير طبقه‌ بندي‌ مي‌شود : 4-1ظروف‌ شيشه‌اي‌ مقاوم‌ در مقابل‌ فشار دروني‌ (نوشابه‌هاي‌ گازدار ) 4-2ظروف‌ شيشه‌اي‌ مقاوم‌ در برابر حرارت‌ (شير پاستوريزه‌ - آبليمو - ترشيجات‌ - انواع‌ كنسرو و مواد غذايي‌ ) 4-3ظروف‌ شيشه‌اي‌ مقاوم‌ در مقابل‌ فشار و حرارت‌ (ماءالشعير ) 4-4ظروف‌ شيشه‌اي‌ معمولي‌ كه‌ شامل‌ 3 نوع‌ فوق‌ نباشد (الكل‌ - گلاب‌ - سركه‌ و عرقيات‌)

جار   

 نوعي‌ ظروف‌ شيشه‌اي‌ كه‌ داراي دهانه اي‌ گشاد مي‌باشد .


 

 

18مقاومت‌ در مقابل‌ شوك‌ حرارتي‌

 ميزان‌ مقاومت‌ ظروف‌ شيشه‌اي‌ در مقابل‌ شوك‌ حرارتي‌ بر اساس‌ نوع‌ مصرف‌ شيشه‌ مي‌بايست‌ مطابق‌ جدول‌  بوده‌ و روش‌ آزمون‌ آن‌ بر طبق‌ استانداردملي‌ شماره‌206 تحت‌ عنوان‌ روش‌ آزمون‌ مقاومت‌ شوك‌ حرارتي‌ ظروف‌ شيشه‌اي‌ باشد

 دماي‌ آب‌ سرد و اختلاف‌ دما در آزمون‌ رد يا قبول‌ براي‌ محصولات‌ مختلف‌

 

 رديف‌

 نوع‌ محصول‌ شيشه‌اي‌

 دماي‌ آب‌ سرد 2 t  

 درجه‌ سلسيوس‌

 اختلاف‌ دماي‌ آب‌ سرد و

 گرم‌ ( t       ) درجه‌ سلسيوس‌

 1

 كليه‌ شيشه‌هاي‌ نوشابه‌ گاز دار

 3+22

 42

 2

 كليه‌ شيشه‌هاي‌ دهان‌ گشادو دهان‌ تن‌

 (جارو  بطر )

 3+22

 45

 3

 شيشه‌هاي‌ نوشابه‌ ماءالشعيركه‌ پاستوريزه‌ مي‌شوند

 3+22

 50

 

 

 يادآوري‌ - شيشه‌هاي‌ خاص‌ كه‌ نياز به‌ مقاومت‌ بيشتر در برابر اختلاف‌ دماي‌ بالاتر دارند (تا حد 50 درجه‌ سلسيوس‌ اختلاف‌) بايستي‌ خارج‌ از جدول‌ فوق‌ و با توجه‌ به‌ توافق‌ فروشنده‌ و خريدار توليد گردد .

 

 

بطري‌هاي‌ نوشابه‌ گاز دار كه‌ پس‌ از پر شدن‌ پاستوريزه‌ مي‌شوند بايد در فشار كمتر از 3 كيلوگرم‌ بر سانتيمتر مربع‌ ودر دماي‌ 20 درجه‌ سلسيوس‌ پرشوند .

بطريهاي‌ نوشابه‌ گاز دار كه‌ پس‌ از پرشدن‌ پاستوريزه‌ ميشوند بايددر فشار كمتر از 3 كيلو گرم‌ بر سانتيمتر مربع‌ و در دماي‌ 20 درجه‌ سلسيوس‌ پر شوند .


ظروف دهان گشاد برا ی نگاه دا شتن مرباکنسرومیوه وا غذیه که نیازبه محافظت دا رند ظروف استریل شده ا زشیشه-شماره تعرفه گمرکی

70109010

 

استاندارد تدوین شده بین المللی در زمینه ظروف شیشه ای مواد غذایی

-ISO 9100Wide mouth glass container

ظروف شیشه ای - مقاومت و تحمل شوک حرارتی - روشهای آزمون-شماره استاندارد 206


 

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)