English / Persian
امروز دوشنبه 3 مهر 1396
جار های شیشه ای با درب فلزی هنگام پاستوریزه شدن در آب داغ حدود 20 درصد درب شل شده و آب به داخل جار نفوذ می کند علل بروز این مشکل چیست و چگونه می توان آنرا برطرف کرد
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
کانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانفودصنعتکانال تلگرامی باشگاه فرمولاسیون مواد غذایی ایرانماشین الات بسته بندی حبوبات و خشکبار

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

چهارشنبه 22 مهر 1394
 مرضیه فرخی

ظروف‌ شيشه‌اي‌ از نظر خصوصيات‌ فيزيكي‌ و نوع‌ محتويات‌ به‌ شرح‌ زير طبقه‌ بندي‌ مي‌شود : 4-1ظروف‌ شيشه‌اي‌ مقاوم‌ در مقابل‌ فشار دروني‌ (نوشابه‌هاي‌ گازدار ) 4-2ظروف‌ شيشه‌اي‌ مقاوم‌ در برابر حرارت‌ (شير پاستوريزه‌ - آبليمو - ترشيجات‌ - انواع‌ كنسرو و مواد غذايي‌ ) 4-3ظروف‌ شيشه‌اي‌ مقاوم‌ در مقابل‌ فشار و حرارت‌ (ماءالشعير ) 4-4ظروف‌ شيشه‌اي‌ معمولي‌ كه‌ شامل‌ 3 نوع‌ فوق‌ نباشد (الكل‌ - گلاب‌ - سركه‌ و عرقيات‌)

جار   

 نوعي‌ ظروف‌ شيشه‌اي‌ كه‌ داراي دهانه اي‌ گشاد مي‌باشد .


 

 

18مقاومت‌ در مقابل‌ شوك‌ حرارتي‌

 ميزان‌ مقاومت‌ ظروف‌ شيشه‌اي‌ در مقابل‌ شوك‌ حرارتي‌ بر اساس‌ نوع‌ مصرف‌ شيشه‌ مي‌بايست‌ مطابق‌ جدول‌  بوده‌ و روش‌ آزمون‌ آن‌ بر طبق‌ استانداردملي‌ شماره‌206 تحت‌ عنوان‌ روش‌ آزمون‌ مقاومت‌ شوك‌ حرارتي‌ ظروف‌ شيشه‌اي‌ باشد

 دماي‌ آب‌ سرد و اختلاف‌ دما در آزمون‌ رد يا قبول‌ براي‌ محصولات‌ مختلف‌

 

 رديف‌

 نوع‌ محصول‌ شيشه‌اي‌

 دماي‌ آب‌ سرد 2 t  

 درجه‌ سلسيوس‌

 اختلاف‌ دماي‌ آب‌ سرد و

 گرم‌ ( t       ) درجه‌ سلسيوس‌

 1

 كليه‌ شيشه‌هاي‌ نوشابه‌ گاز دار

 3+22

 42

 2

 كليه‌ شيشه‌هاي‌ دهان‌ گشادو دهان‌ تن‌

 (جارو  بطر )

 3+22

 45

 3

 شيشه‌هاي‌ نوشابه‌ ماءالشعيركه‌ پاستوريزه‌ مي‌شوند

 3+22

 50

 

 

 يادآوري‌ - شيشه‌هاي‌ خاص‌ كه‌ نياز به‌ مقاومت‌ بيشتر در برابر اختلاف‌ دماي‌ بالاتر دارند (تا حد 50 درجه‌ سلسيوس‌ اختلاف‌) بايستي‌ خارج‌ از جدول‌ فوق‌ و با توجه‌ به‌ توافق‌ فروشنده‌ و خريدار توليد گردد .

 

 

بطري‌هاي‌ نوشابه‌ گاز دار كه‌ پس‌ از پر شدن‌ پاستوريزه‌ مي‌شوند بايد در فشار كمتر از 3 كيلوگرم‌ بر سانتيمتر مربع‌ ودر دماي‌ 20 درجه‌ سلسيوس‌ پرشوند .

بطريهاي‌ نوشابه‌ گاز دار كه‌ پس‌ از پرشدن‌ پاستوريزه‌ ميشوند بايددر فشار كمتر از 3 كيلو گرم‌ بر سانتيمتر مربع‌ و در دماي‌ 20 درجه‌ سلسيوس‌ پر شوند .


ظروف دهان گشاد برا ی نگاه دا شتن مرباکنسرومیوه وا غذیه که نیازبه محافظت دا رند ظروف استریل شده ا زشیشه-شماره تعرفه گمرکی

70109010

 

استاندارد تدوین شده بین المللی در زمینه ظروف شیشه ای مواد غذایی

-ISO 9100Wide mouth glass container

ظروف شیشه ای - مقاومت و تحمل شوک حرارتی - روشهای آزمون-شماره استاندارد 206


 

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)افزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایه