English / Persian
امروز جمعه 24 آذر 1396
با سلام برای بسته بندی اسنک و ساندیچ وغذاها ی طبخ شده ی خشک مثل کتلت با ماندگاری یک هفته در یک گارگاه کوچک چه باید کرد
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
دپارتمان طراحی گرافیک کلینیک بسته بندیکانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانافزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایهفودصنعت

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

جمعه 13 دی 1392
 مریم توکلی

توليد کنندگان محصولات غذايي براي دستيابي به بازدارندگي بالا در برابر عبور اکسيژن و بخار آب و افزايش ماندگاري کالاهاي فاسد شدني از ظروفي استفاده مي‌كنند که در ساخت آن ها از فيلم پلي پروپيلن روکش دار (از جمله فیلم های متالایز) استفاده شده است. فيلم متالايز با خاصيت ممانعت کنندگي فوق العاده بالا و مورد استفاده در بسته بندي سرد (بسته بندي محصولات غذایی سرد) و بسته بندي گرم (بسته بندي مواد غذايي گرم) برای بسته بندی اسنک و ساندیچ وغذاها ی طبخ شده ی خشک مثل کتلت می تواند استفاده شود .  به پوشاندن فیلمهای BOPP یا کاغذ های بسته بندی  بوسیله ی یک لایه ی بسیار نازک آلومینیوم به منظور ایجاد محافظت (افزایش زمان ماندگاری محصول ) و یا بازار پسندی بیشتر آن محصول بسته بندی متالایز شده می گویند. کاغذ های متالیزه شده با پوشش آلومینیوم ویژگی ممانعت کنندگی دارد همچنین محتویات بسته را نسبت به نور، اکسیژن و رطوبت محافظت می کند. برای محصولاتی که حفظ تازگی در درجه اول اهمیت قرار دارد بسته بندی های متالایز شده گزینه مناسبی می تواند باشد. 

 

معمولا پلي پروپيلن روکش شده با PVdC    ، فويل آلومينيومي يا ترکيب پلي پروپيلن با مواد فلزي ممانعت کننده مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در ميان سه گزينه مذکور، ورقه فويل آلومينيومي اساسا در برابر رطوبت واکسيژن نفوذ ناپذير است؛ نرخ عبور بخار آب (MVTR    ) و اکسيژن (OTR   ) فويل آلومينيومي نزديک به صفر می باشد.

Refrence

http://s5.picofile.com/file/8107169650/paper_metallized.pdf.html

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)