English / Persian
امروز یک شنبه 30 مهر 1396
با سلام وخسته نباشید جهت بسته بندی چاشنی ها و سس به صورت تک نفره چه تجهیزاتی مورد نیاز است.لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
کانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانفودصنعتکانال تلگرامی باشگاه فرمولاسیون مواد غذایی ایرانماشین الات بسته بندی حبوبات و خشکبار

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

جمعه 28 آذر 1393
 امیررضا محمودآبادی

لیست اجزای خط تولید سس

1- دستگاه سورتينگ ، تمام استنلس استيل

2 – دستگاه شستشوي گوجه پس از جدا سازي مواد آلوده و زائد

3 – دستگاه خردكن ( كراشر ) – نوع حلزونی تمام استنلس استیل

4 – دستگاه پري هيتر ( هات بريك )

5 – دستگاه صافي توربو ( پالپر )

6 – مخزن آب گوجه فرنگي 3000 لیتری با درب ورودی نفر

7 – تغليظ كننده دو مرحله ( ديگ پخت يا اواپراتور )

8 – تانك محصول ( منبع ذخيره رب گوجه )

9 – پاستوريزاتور

10 – مخزن همزن رب و نمك با ظرفيت 1000 ليتر ميكسردار ( مخزن نمك زني )

11 – پركن اتوماتيك ( فيلر ) قوطی

12 - درب بند قوطي اتوماتيك

13 – تونل پخت يا تونل پاستوريزه دوشي براي قوطي و شيشه .

14 – تاريخ زن حرارتي بر روی قوطی فلزی

15 - ميکسر کچاپ

16 - پرکن دو نازله سس

17 - دستگاه درب بندی سس

18 - دستگاه غلاف گذار درب سس

19 - دستگاه شرينگ ليبل دستي سس

20 - دستگاه تاريخ زن ( جت پرينت ) سس

21 - دستگاه شرینگ پک سس و رب

22 - دستگاه بسته بندی ساشه تک نفره سس یک دستگاه و...

 

  
یک شنبه 17 فروردین 1393
 سجاد قادری

در ایران چندین شرکت هستند که در این زمینه میتوانند شما را راهنمایی کنند. یکی از این دستگاه ها در شکل زیر آورده شده است که توسط شرکت زوملن طراحی و ساخته شده است که اطلاعات کافی آن در اینترنت موجود میباشد.

 

 

            Sajad ghaderi

Ph.D Student Of Food Technology

 

In Ferdowsi University Of Mashhad

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)افزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایه