English / Persian
امروز شنبه 3 تیر 1396
در مورد مواد اولیه مورد استفاده برای بسته بندی عسل لطفا راهنمایی بفرمایید
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
کانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانبانک جامع خرید و فروش ماشین آلات صنایع غدایی و بسته بندی ایرانکانال تلگرامی باشگاه فرمولاسیون مواد غذایی ایرانماشین الات بسته بندی حبوبات و خشکبار

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

سه شنبه 6 مرداد 1394
 فاطمه شکرالهی

 

متداولترین   ظروف   عرضه عسل به بازار شیشه های ربع، نیم و یک کیلویی در اشکال مختلف می باشند که در اکثر کشورهای جهان از جمله کشور ما نیز مصرف می گردند ولی در سالهای اخیر با توجه به مشکلاتی که در تامین و عرضه اینگونه ظروف شیشه ای وجود دارد تمایل بیشتری برای استفاده از سایر انواع ظروف وجود دارد 

ظروف پلاستیکی به رنگ شفاف یا روشن با توجه به ارزانی قیمت و سبکی وزن و دوام عمر، کاربرد بیشتری در بسته بندی و عرضه عسل به بازار پیدا کرده اند . بعضی از انواع ظروف پلاستیکی Tپلاستیک نرم و شفاف هستند و بعضي به شکل جعبه مکعب مستطیل و از نوع پلاستیک خشک و شکننده از جنس پلي استايرن هستند که معمولاً برای عرضه عسل شان به کاربرده می شوند

نوع دیگر ظروف پلاستیکی به شکل بطریهای دهانه باریک و از جنس پلاستیک نرم و شفاف هستند كه برای عرضه عسل مایع مصرف می شوند. اینگونه بطری های پلاستیکی به خاطر سهولت مصرف عسل توسط مصرف کننده که با فشار دادن به آنها عسل بدون آنکه از اطراف درب آنها چکه کند از طریق مجرای خروجی آنها خارج می گردد 

  
جمعه 28 آذر 1393
 امیررضا محمودآبادی

نگهداری عسل

انبار یا هر جایی که عسل در آن نگهدازی می شود باید پاکیزه و براحتی قابل تمیز شدن باشد ، و در دسترس حشرات ، جانوران و یا آلودگی های نظیر گرد و خاک نباشد . دمای انبار و طول مدت نگهداری نیز بر کیفیت عسل تاثیر می گذارد . اگر عسل را بعد از بسته بندی نهای در دمای 22 تا 25 درجه سانتی گراد انبار کنیم تغییرات آن در سطح قابل قبول بوده و موجب از بین رفتن رنگ ، طعم و آنزیم های عسل خواهد شد . عسلی که مرحله نهایی ( حرارت ) را نگذرانده است باید در دمای کمتر از 10 درجه سانتی گراد نگهداری شود . انجام این کار روی رنگ ، عطر و طعم عسل حتی پس از سالها هیچ تاثیری نخواهد گذاشت . بهترین دما برای نگهداری عسل 7 الی 12 درجه سانتی گراد می باشد . 

از آنجائیکه عسل خیلی زود بوهای خارجی را به خود جذب می کند بنابراین نباید آنرا نزدیک موادی مانند پارافین ، قیر ، بنزین و ماهیای دودی نگهداری نمود . 
از آنجائیکه عسل شدیدا جاذب الرطوبه است بنابراین در هر جا که نگهداری می شود اعم از جاهای مرطوب ، خشک ، داخل یخچال و قفسه ها باید فقط در ظروف سر بسته با سر پوش محکم باشد . 
بر خلاف اغلب مواد غذایی عسل را می توان برای مدت نامحدود نگهداری نمود . عسل طبیعی بسته بندی شده در اثر گذشت زمان کمی از نظر طعم تندتر و از نظر رنگ تیره تر می شود ، اما کیفیت آن در صورتی که در معرض هوا قرار نگیرد تغییر ی نخواهد کرد . 
نگهداری عسل به مدت طولانی ، روی ترکیبات آن اثرات زیادی می گذارد ، عسل شبدرمحصول سال 1923 با عسل شبدر محصول 1957 ، با هم مقایسه شده است . افزایش میزان هیدروکسی متیل فورفورال ( HMF ) در عسل در طی مدت نگهداری ( زمان و حرارت ) بیانگر کیفیت عسل می باشد . میزان HMF در عسل در طی مدت نگهداری و درجه حرارت را نشان می دهد . 
 
عسل داراي خاصيت اسيدي است و نگه داري آن در ظروف فلزي نامناسب است ، زيرا خاصيت اسيدي عسل موجب خوردگي ظروف فلزي و مهاجرت ذرات فلز به داخل عسل مي شود ؛ ظروف پلاستيكي و نايلوني باعث تغيير مزه و طعم عسل مي شود .

سالمترين روش نگه داري در حجم كم ظروف شيشه اي ، لعابي و سفالي  است ، براي نگه داري عسل با حجم زياد بايد از ظروف استيل يا ظروفي كه سطح داخلي آن به وسيله مواد مقاوم به اسيد پوشيده شده باشد استفاده نمود  .

انبار یا هر جایی که عسل در آن نگهداری می شود باید پاکیزه و براحتی قابل تمیز شدن باشد ، و در دسترس حشرات ، جانوران و یا آلودگی های نظیر گرد و خاک نباشد . دمای انبار و طول مدت نگهداری نیز بر کیفیت عسل تاثیر می گذارد . اگر عسل را بعد از بسته بندی نهایی در دمای اتاق انبار کنیم تغییرات آن در سطح نسبتا  قابل قبول می باشد .

عسلی که مرحله نهایی ( حرارت ) را نگذرانده است باید در دمای کمتر از 10 درجه سانتی گراد نگهداری شود . انجام این کار روی رنگ ، عطر و طعم عسل حتی پس از سالها هیچ تاثیری نخواهد گذاشت . بهترین دما برای نگهداری عسل منفی 7 الی 12 درجه سانتی گراد می باشد .به شرطی که ظروف مورد استفاده کاملا مقاوم به اسید بوده و همچنین حتی الامکان جریان هوا محدود و محیط بسته باشد  

از آنجائیکه عسل خیلی زود بوهای خارجی را به خود جذب می کند بنابراین نباید آنرا نزدیک موادی مانند پارافین ، قیر ، بنزین و ماهیای دودی چای  ، نگهداری نمود .

از آنجائیکه عسل شدیدا جاذب الرطوبه است بنابراین در هر جا که نگهداری می شود اعم از جاهای مرطوب ، خشک ، داخل یخچال و قفسه ها باید فقط در ظروف سر بسته با سر پوش محکم باشد . 
بر خلاف اغلب مواد غذایی عسل را می توان برای مدت نامحدود نگهداری نمود . عسل طبیعی بسته بندی شده در اثر گذشت زمان کمی از نظر طعم تندتر و از نظر رنگ تیره تر می شود ، اما کیفیت آن در صورتی که در معرض هوا قرار نگیرد تغییر ی نخواهد کرد .

نگهداری عسل به مدت طولانی ، روی ترکیبات آن اثرات زیادی می گذارد ، از جمله می توان به افزایش میزان هیدروکسی متیل فورفورال ( HMF )  اشاره نمود که در عسل در طی مدت نگهداری ( زمان و حرارت ) بیانگر کیفیت عسل می باشد

  
پنج شنبه 10 مهر 1393
 فاطمه شکرالهی

مواد اوليه بسته بندي عسل

متداولترین ظروف عرضه عسل به بازار شیشه های ربع، نیم و یک کیلویی در اشکال مختلف می باشند که در اکثر کشورهای جهان از جمله کشور ما نیز مصرف می گردند ولی در سالهای اخیر با توجه به مشکلاتی که در تامین و عرضه اینگونه ظروف شیشه ای وجود دارد تمایل بیشتری برای استفاده از سایر انواع ظروف وجود دارد.

ظروف پلاستیکی به رنگ شفاف یا روشن با توجه به ارزانی قیمت و سبکی وزن و دوام عمر، کاربرد بیشتری در بسته بندی و عرضه عسل به بازار پیدا کرده اند. بعضی از انواع ظروف پلاستیکی، پلاستیک نرم و شفاف هستند و بعضي به شکل جعبه مکعب مستطیل و از نوع پلاستیک خشک و شکننده از جنس پلي استايرن هستند.

نوع دیگر ظروف پلاستیکی به شکل بطریهای دهانه باریک و از جنس پلاستیک نرم و شفاف هستند كه برای عرضه عسل مایع مصرف<

  
سه شنبه 20 خرداد 1393
 بهرام حسنی

طراحان گرافیک همواره به دنبال پاسخی خلاقانه برای موارد درخواستی از سوی سفارش دهنده هستند. این سفارش ها می تواند در هر حوزه ای قرار بگیرد. در بسته بندی موضوع کمی متفاوت استتوجه به نیازها و خواسته های مصرف کننده، نحوه نگرش و انتخاب، چیدمان در فروشگاه، قابلیتهای تولید،‌الزامات نگهداری، حمل و نقل و... برای طراحی یک بسته بندی خلاق بسیار مهم و حیاتی است. ارائه یک راه حل مناسب برای بسته بندی محصولات همواره مورد توجه تولید کنندگان قرار دارد. چرا که نحوه طراحی بسته بندی، نقش بسیار مهم و استراتژیکی را در موفقیت یک برند بر دوش دارد. 

خط بسته بندي عسل شيشه اي شامل 

1.     پركن با سيستم كنترل 

2.     در بند شيشه با پلمپ فويل آلومينيوم درب

خط بسته بندي عسل ٣٠ تا ٥٠ گرمي شامل: :

1.    PP و PP دستگاه فرسينگ ظروف

2.    در بند آلومينيوم فويل ( هيت سيلد

ماشين آلات آماده سازي شامل

1.    موم گير برقي

1.    استراكتور برقي

2.    وان ذخيره

3.    سيلندر كنترل عسل

4.    پمپ و اتصالات انتقال

5.    ١ تن / مخزن دوجداره ٥

6.    ميكسر تصفيه

7.    دستگاه ذوب بوكه با اتصالات

8.    عسل با موم*

9.    ظرف شيشه اي يك پوندي با درب

10.                       ورق آلومينيوم باچاپ وچسب

11.                       بصورت فيلم نواري PS يا PP ورق

12.                       كارتن ٥ كيلوگرمي

13.                       كارتن ٨ كيلوگرمي

منبع:بسته بندی عسل,:وزارت تعاون

معاونت طرح و برنامه

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي تیرماه

1382

ظروف نگهداری عسل:

عسل دارای خاصیت اسیدی بوده و نگهداری و بسته بندی آن در ظروف فلزی بسیار خطرناک است ؛ زیرا اسید موجود در عسل موجب خوردگی فلزات می شود سپس آن با مواد قندی عسل مخلوط می شود و روی کیفیت عسل تاثیر می گذارد . سالم ترین روش نگهداری عسل در حجم کم ظروف شیشه ای است  .

برای نگهدار عسل به حجم زیاد باید از ظروف استیل ، گالوانیزه و یا ظروفی که سطح داخلی آنها بوسیله مواد مقاوم به اسید عسل پوشیده شده باشد ، استفاده نمود . امروزه اغلب زنبورداران ایرانی از ظروف پلاستیکی 40- 30 لیتری برای نگهدار عسل استفاده می کنند . اینگونه ظروف برای نگهدار عسل مناسب نبوده زیرا در جریان حمل و نقل موجب شکسته شدن آن و ضایع شدن عسل می شود . از یک طرف در انبار آن تحت تاثیر اسیدهای عسل قرار می گیرند و خورده می شوند و از طرف دیگر بوی پلاستیک موجب کاهش کیفیت عسل شده و پس از متبلور شدن عسل در آنها در موقع حرارت دادن و ذوب کردن عسل با مشکلات زیاد مواجه خواهد گشت.

منبع: کتاب عسل درمانی

دما نگهداری عسل  بعد از بسته بندی نهایی: در انبار در دمای22-25 درجه سانتیگراد تغییرات در سطح قابل قبولی میباشدو موجب از بین رفتن رنگ و طعم و انزیم ها عسل نمی گردد.

دما نگهداری عسل قبل از بسته بندی نهایی:در انبار در دما کمتر از 10 درجه سانتیگراد انجام می گردد.که در این شرایط تا چندین سال عسل بدون تغییر قابل نگهداری می باشد

بهترین دما نگهداری عسل:7 تا 12 درجه سانتیگراد میباشد

بسته بندی عسل شان :عسلی است که داخل سلولها شان قرار دارد.قبل از اختراع اکستراکتور عسل به این صورت به بازار عرضه میگردید.امروزه با وجود دستگاه اکستراکتور و سهولت بسته بندی وعرضه عسل تصفیه شده کمتر از عسل شان استفاده می گردد.این در حالی است که فرایند تصفیه  باعث حذف ترکیبات اروماتیک که طعم و بو عسل ناشی از انهاست میگردد. میگردد. عسل شان  به سه صورت بسته بندی میشودد

,بسته بندی خود زنبور عسل, مخلوط عسل شان و تصفیه شده,بسته بندی قطعات خرد شده

 

http://iranbee.com

 

رنگ عسل:زرد [زرد متمایل به نارنجی و زرد متمایل به سبز و طلایی]تا سفید, کهربایی و عقیق متمایل به قرمز وقهوه ای متغییر است.کیفیت  و رنگ عسل مباحث جدا از هم می باشد

 

بسته بندی عسل در ظروف تک نفره:

طرح جدید به شکل کندو میباشد.که از ظروف بلی استایرن استفاده شده که در فرایندها - ترموفرمینگ و وکیوم فرمینگ قابل تبدیل است

و در این طرح قالب شکل جند ضلعی دارد که در کنار هم شکلی شبیه کندو میگیرد.از ویزگیهای این طرح جدید می توان به مواردی ازجمله سهولت حمل,سهولت استفاده,سبکی,قابلیت بازیافت,بهداشت,فرم الهام گرفته از طبیعت,جدا شدن اسان درب اشاره نمود.

مهدی قاسمی(1387) بسته بندی عسل یک نفره ,مجله فناوری و توسعه صنعت,سال چهارم,شماره 35

 

 

 

خوشمزه ترین عسل در کندوی عسل است. اما غیر ممکن است که بتوان یک کندو ی عسل- را در بازار خرید البته این غیر ممکن بود. طراحان استودیو Backbone Studio آن را با چوب ساختند و شیشه عسل را در آن مخفی کردند. لفاف بسته بندی چوبی ساده ولی در عین حال حاوی پیامی از طبیعت، محیط زیست و طعم خالص است. شما بلافاصله می خواهید آن را باز کنید و مزه آن را بچشید و مهم این است که هیچ زنبور عسلی در آنجا وجود ندارد

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)افزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایه