English / Persian
امروز شنبه 3 تیر 1396
با سلام. ما در تولید چند نوع اسنک فعالیت داریم لطفاً اطلاعاتی راجه به بسته بندب های ضد ناخنک ارئه دهید. با تشکر. تولید کننده
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
کانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانبانک جامع خرید و فروش ماشین آلات صنایع غدایی و بسته بندی ایرانکانال تلگرامی باشگاه فرمولاسیون مواد غذایی ایرانماشین الات بسته بندی حبوبات و خشکبار

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

چهارشنبه 12 اسفند 1394
 فاطمه صادقی

بسته بندی های مقاوم

در سال­های اخیر گزارشاتی در مورد آلوده شدن مواد غذایی با مواد سمی، آهن و تکه­های شیشه گزارش شده است. انگیزه برای انجام دادن این کار خطرناک اخاذی از شرکت­ها یا گرفتن انتقام می­باشد. از دیگر موارد که زیاد جدی نمی­باشد ولی باعث ایجاد نتایج نامطلوبی می­گردد باز کردن بسته حاوی مواد غذایی و  بررسی کردن و یا حتی مزه کردن محتویات آن و سپس باز گرداندن آن به قفسه سوپر مارکت می­باشد.  این عمل معمولا به عنوان چریدن شناخته می­شود. همچین چیزی در مورد بسته­های سفت و مقاوم وجود ندارد. به هر حال، ویژگی­های مقاوم به ناخنک زدن می­تواند در بسته­ها به کار رود. بطری­های پلاستیکی و شیشه­ای که می­توان آنها را چند بار باز و بسته نمود بیشترین آسیب در از این ناحیه می­بینند. بعضی از این ویژگی­ها عبارتند از: پوسته و غشایی که توسط حرارت به دهانه محفظه مهر و موم شده است. کوچک کردن سر قوطی یا بطری، گرد کردن در بطری، پوشش پلیمری که توسط حرارت دور گردن و  سر بطری کشیده می شود، سر بطریی که بسیار ظریف بوده و در حین باز کردن می شکند. مراجعه کنید به منبع ذکر شده.

 

1-Paine, F.A. (1989) Tamper evident packaging, Leatherhead: Pira International, ISBN 0 902799 24 X.

2-Richard, C. Derek, M.2003. food packaging technology. Consultant in Packaging Technology, London, Blackwell Publishing Ltd.

 

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)افزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایه