English / Persian
امروز یک شنبه 6 فروردین 1396
آیا امکان دارد نوعی بسته بندی طراحی کرد برای عرضه انواع حلوا های خانگی با ماندگاری چند روز ؟ آیا می توان کیک های خانگی را البته بدون افزودنی ها صنعتی بسته بندی و عرضه کرد ؟
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
کانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانبانک جامع خرید و فروش ماشین آلات صنایع غدایی و بسته بندی ایرانکانال تلگرامی باشگاه فرمولاسیون مواد غذایی ایرانماشین الات بسته بندی حبوبات و خشکبار

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

جمعه 5 دی 1393
 مریم هاشمی سیگاری

مواد تشکیل دهنده حلوا : شکر , آرد , روغن و آب می باشد . رطوبت و شیرینی باعث ایجاد کپک و تغییر رنگ محصول می شود. بسته بندی MAP به دلیل وجود گازهایی مانند CO2 و N2 توصیه می گردد. گاز CO2 در فضای بسته بندی که مرطوب است و با اثر روی PHمی تواند موجب کاهش رشد کپک شده و گاز N2 نیز باعث افزایش طول عمر نگهداری مواد غذایی می شود و گاز O2 به حفظ رنگ محصول کمک حواهد کرد. با بسته بندی MAP زمان ماندگاری حد اکثر 14 روز افزایش می یابد. پلی استرها به عنوان فیلم این بسته بندی توصیه میشوند.

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)افزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایه