English / Persian
امروز سه شنبه 10 اسفند 1395
سلام .لطفأ در خصوص بسته بندی اولیه چای کیسه ای ( لفاف کیسه چای ) توضیحاتی بفرمایید(باتشکر)
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
کانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانبانک جامع خرید و فروش ماشین آلات صنایع غدایی و بسته بندی ایرانکانال تلگرامی باشگاه فرمولاسیون مواد غذایی ایرانماشین الات بسته بندی حبوبات و خشکبار

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

جمعه 4 دی 1394
 زهره دوستی

 

    وﻳﮋﮔﻲ ﻋﻤﻮﻣﻲ

ﺟﻨﺲ ﻛﺎﻏﺬﻫﺎي ﺻﺎﻓﻲ ﻣﺤﺘﻮي ﭼﺎي ﺑﺎﻳﺪ ﺻﺪدرﺻﺪ ﺳﻠﻮﻟﺰ ﺑﺎﺷﺪ  .

 

ﻛﺎﻏﺬﻫﺎي ﻣﺤﺘﻮي ﭼﺎي اﻋﻢ از ﻧﻮع ﺣﺮارﺗﻲ و ﻏﻴﺮ ﺣﺮارﺗﻲ ﺑﻮﺳﻴﻠﺔ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﻫﺎي ﻣﺨﺼﻮص ﭼﺎي ﻛﻴﺴﻪ اي در ﺷﺮاﻳﻂ ﺑﻬﺪاﺷﺘﻲ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي ﻣﻲ شوند، ﺑﺎ اﻳﻦ ﺗﻔﺎوت ﻛﻪ ﻛﺎﻏﺬ ﻧﻮع ﺣﺮارﺗﻲ ﺗﻮﺳﻂ ﺣﺮارت و ﻧﻮع ﻏﻴﺮﺣﺮارﺗﻲ ﺑﻪ وﺳﻴﻠﺔ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﭘﺮس ﻣﻲ ﮔﺮدﻧﺪ  .

 

ﻛﺎﻏﺬ ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده در ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي ﭼﺎي ﻛﻴﺴﻪ اي ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺪون ﻃﻌﻢ و ﺑﻮ و ﻣﺰه و رﻧﮓ ﺑﻮده و ﺑﺘﻮاﻧﺪ

 

ﻣﺤﻠﻮل ﭼﺎي راﺑﺴﻬﻮﻟﺖ از ﺧﻮد ﻋﺒﻮر دﻫﺪ، ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ داراي ﻣﻘﺎوﻣﺖ ﻻزم در ﻣﻘﺎﺑﻞ آب ﺟﻮش داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ .

 

ﻛﺎﻏﺬﻫﺎي ﺣﺮارﺗﻲ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي ﭼﺎي ﻛﻴﺴﻪ اي ﺑﺎﻳﺪ ﻋﺎري از اﻳﻨﺘﺮﭘﻠﻴﻤﺮوﻳﻨﻴﻞ ﻛﻠﺮاﻳﺪ ـ  وﻳﻨﻴﻞ اﺳﺘﺎت و ﻣﻮاد ﻧﺮم ﻛﻨﻨﺪه ﺑﺎﺷﺪ  .

ﺟﻬﺖ ﺳﻬﻮﻟﺖ ﻛﺎرﺑﺮد ﭼﺎي ﻛﻴﺴﻪ  اي ﻣﻴﺘﻮاﻧﺪ ﺑﻪ ﻫﺮ ﻛﻴﺴﻪ ي ﭼﺎي، ﻧﺨﻲ ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ ﺑﺮﭼﺴﺐ ﺗﻮﺳﻂ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﺣﺮارﺗﻲ و ﻳﺎ ﻳﻚ ﺑﺴﺖ ﻓﻠﺰي ﻣﺘﺼﻞ ﺷﺪه ﺑﺎﺷﺪ  .

ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده در ﻛﻴﺴﻪ چای از ﺟﻨﺲ آﻟﻮﻣﻴﻨﻴﻮم ﺑﻮده و درﺟﻪ ﺧﻠﻮص آن ﺑﺎﻳﺪ ﺣﺪاﻗﻞ 98درﺻﺪ ﺑﺎﺷﺪ  .

ﻛﻠﻴﻪ ﻣﻮاّد ﺑﻜﺎررﻓﺘﻪ درﻛﺎﻏﺬ ﻓﻴﻠﺘﺮ (ﺻﺎﻓﻲ )  بسته بندی ، نخ دوﺧﺖ و ﺑﺴﺖ ﻓﻠﺰي از ﻧﻈﺮ ﺑﻬﺪاﺷﺘﻲ ﺑﺎﻳﺪ  مورد تایید بوده و نباید هیچگونه اثر زیان آوری برای مصرف کننده داشته باشد.

ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی طبق استاندارد شماره 2506 باید باشد    

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)افزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایه