English / Persian
امروز دوشنبه 5 تیر 1396
چرا پوشش سوسیس و کالباس بعد از تولد چروکیده و ناهموار می گردد؟؟
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
کانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانبانک جامع خرید و فروش ماشین آلات صنایع غدایی و بسته بندی ایرانکانال تلگرامی باشگاه فرمولاسیون مواد غذایی ایرانماشین الات بسته بندی حبوبات و خشکبار

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

جمعه 5 دی 1393
 زهره راستگوی

معمولا مصرف کننده ها نمی توانند آلودگی های احتمالی فراورده های گوشتی را تشخیص دهند. البته ایجاد تغییراتی در ظاهر سوسیس و کالباس ها می تواند نشان دهنده ماندگی و فساد آنها باشد، اگر کالباس و سوسیس بسته بندی شده می خرید، حتما حواستان به تاریخ تولید و انقضای آنها باشد. حتی روی هر ۴ تا ۵ عدد سوسیس های فله ای کاغذی چسبیده شده که حاوی این مشخصات است. اما در مورد کالباس های فله ای، نمی توانید تاریخ تولید و انقضای روی پوشش را ببینید، به همین دلیل توصیه ما استفاده از کالباس های وکیوم شده است. اولین نشانه ماندگی کالباس های فله ای، لزج شدن سطح آنهاست. این لزج شدن، به معنای رشد قارچ یا میکروب است. در این حالت با دست کشیدن به سطح کالباس به جای احساس رطوبت، حس می کنید انگشتتان لیز می شود. سوسیس و کالباس های مانده، کمی آب خود را از دست می دهند و حالت چروکیدگی پیدا می کنند. در این حالت، روکش روی آنها چروکیده می شود و بر سطحشان می چسبد. حاشیه فراورده های گوشتی کهنه، شروع به تغییر رنگ و تیره شدن می کند. از طرف دیگر، از آنجا که در برخی از انواع سوسیس و کالباس ها، حجم پرکننده های آردی بالاتر از حجم گوشت است، در صورت مانده بودن یا کیفیت پایین آنها، اگر مثلا یک ورقه کالباس را در دستتان بگیرید و تکان دهید، به سادگی خرد می شود و پایین می ریزد یا حالت پوسته پوسته و شکننده پیدا می کند. این در حالی است که ورق کالباس تازه به سادگی در دست بازی داده می شود و انعطاف پذیر است

  
یک شنبه 16 آذر 1393
 رسول مظفرپور

سوسیس و کالباس های مانده کمی آب خود را از دست میدهند

وحالت چروکیدگی پیدا میکنند ،در این حالت روکش روی آنها نیز چروکیده می شود و بر سطحشان میچسبد همچنین حاشیه فراورده های گوشتی کهنه دچار تغییر رنگ شده و تیره می شود

علاوه بر این با از دست رفتن رطوبت در اثر ماندگاری طولانی مدت در شکل ظاهری این فراورده ها خلل و فرج ایجاد می شود که از عوامل چروکیدگی پوشش در این فراورده هاست.

  
یک شنبه 25 آبان 1393
 نسترن اکبرزاده

بافت سوسیس و کالباس باید عاری از حفره های هوایی باشد وجود این امر نشان دهنده اشکال در مرحله تهیه خمیر و یا هنگام پر کردن آن باشد، این هوای محبوس سبب تشدید واکنش های اکسیداسیون به خصوص در چربی ها شده و در بد طعم شدن محصول موثر است و حتی ممکن است سبب تغییررنگ محصول شود. این هوای محبوس واکنش های میکروبی را نیز تشدید میکند. پوشش سوسیس و کالباس باید کاملا سالم باشد، چروک داشتن پوشش نشان دهنده این است که مدت زیادی از تولید آن گذشته است و رطوبت خود را از دست داده و یا اینکه محل و نگه داری آن از لحاظ دما و رطوبت مناسب نبوده است. وجود پارگی نیز سبب نفوذ عوامل خارجی و میکروب ها به فرآورده شده و آلوده شدن آن را به دنبال دارد. که مصرف آن مسمومیت غذایی رابه دنبال خواهد داشت.

بافت سوسیس و کالباس باید از برش پذیری و انعطاف مناسب برخوردار باشد و هنگام جدا کردن پوسته، به پوسته نچسبد. بر روی پوشش ها باید کلیه اطلاعات مربوط به محصول و مواد تشکیل دهنده ذکر شده باشد، همچنین درج درصد گوشت مصرفی ضروری است. ثبت پروانه ساخت و علامت استاندارد نیز از ملزومات چاپ شده برروی پوشش ها است.

منبع: www.vivannews.com

  
پنج شنبه 1 آبان 1393
 وحیده سالارکریمی

چروکیدگی پوشش های سوسیس و کالباس از جمله عوامل  مشخص کننده کیفیت این محصولات است. سوسیس و کالباس مانده کمی آب خود را از دست میدهند و در نتیجه حالت  چروکیدگی پیدا میکنند. در این حات روکش روی آنها چروکیده میشود و بر سطحشان میچسپد. همچنین حاشیه فرآورده های گوشتی کهنه شروع به تغییر رنگ و تیره شدن میکند. بنابراین در زمان خرید محصول باید از سلامت، عدم پارگی و عدم چروکیدگی پوشش آن مطمئن شوید. همچنین هرقدر کیفیت گوشت بکار رفته پایین تر باشد، میزان چروکیدگی و افت حجمی سوسیس و کالبس نیز پس از پخت بیشتر خواهد بود      

  
چهارشنبه 30 مهر 1393
 موسی حمیدآبادی

دلیل چروکیدگی پوشش سوسیس وکالبس به سه چیزبسیارمهم وشایع برمیگردد:

1-عدم میزان کافی باندرها ومواد جاذب الرطوبه ای نظیرفسفات ها

2-ظرفیت نگهداری کم آب درگوشت اولیه ی مصرفی

که این دو دلیل باعث ازدست رفتن رطوبت  محصول وچروکیدگی آن میشوند

3-زیادبودن مقدار نشاسته که باعث چسبیدن  سوسیس به پوشش میشودکه این عامل نیزباعث چروکیده دیدن پوشش سوسیس وکالباس میشود.

 

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)افزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایه