English / Persian
امروز سه شنبه 5 بهمن 1395
با سلام و خسته نباشید ازمایشات کنترل کیفی بطری petچه میباشد
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
کانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانبانک جامع خرید و فروش ماشین آلات صنایع غدایی و بسته بندی ایرانکانال تلگرامی باشگاه فرمولاسیون مواد غذایی ایرانماشین الات بسته بندی حبوبات و خشکبار

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

پنج شنبه 19 آذر 1394
 محمد قبادی

PET كلمه اي است كه از حروف اول كلمات PolyEthylene Terephethalate تركيب شده است و جزء پليمر هاي با زنجيره طولاني وابسته به خانواده پلي استرها مي باشد . مواد توليد PET عبارتند از: ترفتاليك اسيد خالص و اتيلن گلايكول ،كه هر دوي آنها از مواد خام نفتي مشتق مي شوند. فرايندهاي پلي استري با مواد واسطه ديگري نيز وجود دارند كه از واكنش هاي پليمري شدن يك اسيد و يك باز تهيه مي شوند.PET در حالت خاص يك ماده آمورف شيشه اي شكل است و چنانچه تحت تاثير مستقيم مواد افزودني و اصلاح كننده قرار گيرد ساختار بلوري پيدا مي كند .مطالعات و اختراعات انجام شده توسط شركت دوپونت آمريكا بر روي الياف و كاربردهاي گوناگون پلي استر ،سهم PET را به بيش از 50درصد از الياف مصنوعي در سطح جهان رسانده است .PET به تنهايي و يا به صورت مخلوط با پشم يا پنبه جهت بهبود خواص مقاومت در برابر چين و چروك ،پوشش ،شستشوي پارچه و البسه استفاده مي شود .تا قبل از سال 1950،PET به عنوان يك فيلم نيز معرفي و توسعه داده شده بود و براي استفاده در صنايع فيلم سازي از قبيل فيلم هاي ويدئو،اشعه x ،فيلم عكاسي و بسته بندي هاي انعطاف پذير استفاده مي شد و سپس جهت استفاده در صنايع بسته بندي هاي انعطاف پذير استفاده مي شد و سسپس جهت استفاده در صنايع بسته بندي به وسيله روشهاي شكل دهي تزريقي و اكستروژن با الياف شيشه تقويت و اصلاح شده و در اوايل سال1970 PET توسط تكنولوژي شكل دهي دمشي،كشيده شد و اولين ساختار مولكولي سه بعدي آرايش يافته به طور سريع جهت توليد بطري ها ي با وزن بسيار كم ،انعطاف پذير با استحكام بالا بهره برداري شد. پلي استرها به وسيله واكنش اسيد و باز در حضور كاتاليست توليد مي شوند . مرحله كليدي فرآيند پليمري شدن ثانويه كه در فاز جامد رخ مي دهد ادامه پيدا خواهد كرد . مواد اوليه جهت توليد PET اسيد ترفتاليك خالص و اتيلن گلايكول مي باشد كه از نفت خام استخراج مي شوند . وقتي كه مواد اوليه با همديگر مخلوط مي شوند و تحت تاثير حرارت و فشار ثابت قرار مي گيرنداولين محلول به نام مونومر(بيس هيدروكيسي اتين ترفتالات )با پليمرهاي جرم مولكولي پايين بنام اليگومر مخلوط شده سپس واكنش پيش مي رود وآب خارج مي شود و پليمر PET شكل مي گيرد . در اين مرحله PET يك مذاب ويكسوز بوده كه توسط اكسترودر، اكسترود شده و پس از خنك شدن با آب و بدون املاح به شكل يك ماده آمورف شيشه اي و شفاف به دست مي آيد . بعضي از مواد پلي استري PET با استفاده از تكنولوژي بر پايه دي متيل ترفتاليك (DMT) نيز توليد مي شوند . براي توليدPET با جرم مولكولي بالا نياز به مرحله دوم پليمري شدن دارد كه در قسمت ssp يا پليمري شدن در حالت جامد و دماي پايين انجام مي گيرد . در اين عمليات به طور عمده تمام مواد نا خالص و فرار از قبيل استالدئيد ،گلايكول و آب ،آزاد و خارج مي شوند . جرم مولكولي بالا براي بهبود خواص مكانيكي ، افزايش استحكام،مقاومت در برابر خزش هم زمان با انعطاف پذيري كافي به منظور مقاومت در برابر خزش هم زمان ، با انعطاف پذيري كافي به منظور مقاومت در برابر شكست و ترك ناشي از فشار بسيار لازم و ضروري است . وقتي كه پليمر شكل مي گيرد خالص سازي آن بسيار سخت و دشوار خواهد شد بدين جهت خالص سازي مواد در هنگام توليد از پارامترهاي بسيار مهم و كليدي براي رسيدن به كيفيت مطلوب پليمر جهت بسته بندي مواد غذايي مي باشد. فرايند تقطير در خلاء به آساني اتيلن گلايكول را خالص سازي ميكند ضمن اينكه ترفتاليك اسيد توسط بلوري شدن متوالي از حلال ها خالص سازي مي گردد .چنين موادي با خلوص و جرم مولكولي بالا براي كاربردهاي بسته بندي مواد غذايي مورد نياز مي باشد . كاتاليست ها با غلضت هاي كم جهت تسريع واكنش وتضمين اقتصادي طرح ها استفاده مي شود . كاتاليست هاي رايج ، تري اكسيد آنتيموان مي باشند البته نمك هاي تيتانيومي،ژرمانيم،كبالت منگنز، منيزيم و روي نيز استفاده مي شوند و به شكل كپسول هاي با اندازه هاي بسيار كوچك و ريز در ماتريس پليمر و يا خود زنجير پليمر باقي مي مانند. ماهيت فيزيكي PET PETخواص فيزيكي و مورفولوژي بسيار خوبي از خود نشان مي دهد . PET يك پليمر نيمه بلوري مي باشد و وقتي تا دماي بالاتر از 72 درجه سانتي گراد گرم مي شود از حالت شيشه سخت به حالت لاستيكي كش دار تبديل مي شود به طوري كه زنجيره هاي مولكولي را مي توان به طور يك بعدي يا دو بعدي آرايش داده و به شكل ليف ،فيلم و بطري تبديل كرده و در صورتي كه پليمر در حالت كشيده ، سريع سرد گردد زنجير هاي مولكول بدون حركت با همان آرايش مولكولي باقي مي مانند . پليمر در حالت كشش فقط يكبار سخت و محكم مي شود و خواص مطلوب را در بطري PET ايجاد مي كند . چنانچه PET كشيده شده در دماي بالاي c75 نگه داشته شود و به طور آهسته بلوري شده و پليمر به شكل مات ، سفت ، محكم و با انعطاف پذيري كمتر در مي آيد كه به آن PET بلوري يا CPET گفته مي شود . اين شكل از پليمر قابليت تحمل دماهاي بالاتر را دارد و مي تواند براي توليد سيني ها و ظروف مورد استفاده در اجاق گازها و ماكروويوها بسيار خوب و مناسب مي باشند. تكنيك تثبيت حرارتي نيز در بهبود خواص تجعد (چين دار) و مقاومت شستشوي الياف پلي استر به كار برده مي شود. اعمال تغيرات توسط هر كدام از تكنيك ها ، گستره وسيعي از محصولات پلي استري كه همگي داراي فرمول شيميايي پايه پايه مشابهي هستند براي ما توليد مي كنند. PET تا كنون به عنوان يك ماده ساده توصيف شده در صورتي كه اصلاحات زيادي جهت توسعه خواص ويژه آن انجام شده است و براي كاربرد در انواع بسته بندي ها و تجهيزات توليدي خاص معرفي شده اند.اين اصلاحات يك ماهيت شيميايي دارند كه با انجام دادن آنها اشكال مختلف ساختمان بلوري ايجاد ميشود. براي مثال وجود كومونومرهايي مثل ايزوفتاليك اسيد يا 1 و 4 سيكلوهگزادي متانور در پليمر PET با غلظت هاي كم نرخ بلورينگين را كاهش مي دهد و امكان توليد ديواره هاي بطري صفحات و فيلم هاي ضخيم تر را ميدهد. PET تا كنون به عنوان يك ماده ساده توصيف شده در صورتي كه اصلاحات زيادي جهت توسعه خواص ويژه آن انجام شده و براي كاربرد در انواع بسته بندي ها و تجهيزات توليدي خاص معرفي شده اند . اين اصلاحات يك ماهيت شيميايي دارند كه با انجام دادن آنها اشكال مختلف ساختمان بلوري ايجاد مي شود . براي مثال ايزوفتاليك اسيد يا 1و4 سيكلوهگزادي متانول در پليمر PET با غلظت هاي كم ٬ نرخ بلوريرنگي را كاهش مي دهد و امكان توليد بلورينگي ديواره هاي بطري٬ صفحات و فيلم هاي ضخيم تر را مي دهد . براي نمونه بطري هاي ضخيم تر و سنگين تر در سيستم هاي ظروف با قابليت پر كردن مجدد استفاده مي شود. همچنين افزايش درصد بلورينگي جهت محدود كردن حركت و جلوگيري از تغيير شكل در درجه حرارت هاي بالا همچون سيني هاي غذا مورد استفاده در ماكرويو و اجاق گاز ضروري مي باشد . در اين حالت از عوامل هسته زا يا تسريع كننده بلوري شدن ٬ همچون جرم مولكولي بالا به كار برده مي شوند . كاربرد در بسته بندي مواد غذايي به طور كلي خواص مطلوب براي كاربردهاي بسته بندي از خواص ذاتي پليمر به دست مي آيند . بنابراين افزودني هايي مثل ضد اكسيد كننده ها ٬نرم كننده ها٬ پايدار كننده هاي حرارتي ٬پايدار كننده ها در برابر اشعه ماوراء بنفش ضروري نمي باشند . رنگدانه ها با غلظت بسيار كم (معمولاً كمتر از ppm500 )براي بعضي از انواع تجاري PET مورد استفاده قرار مي گيرند ٬ آنها همانند كاتاليست ها به صورت كپسول هاي بسيار ريز در ماتريس پليمر و يا به صورت متصل در زنجيره هاي مولكولي قرار مي گيرند . آنهاد در حين فرايند پليمري شدن و يا در حين توليد صنايع پايين دست اضافه مي شود و فرايند جداسازي و استخراج آنها بسيار دشوار مي باشد. سه كاربرد عمده PET در بسته بندي شامل ظروف و بطري٬ پارچ ٬ لوله ها ٬ورقه هاي نيمه سخت براي شكل دهي حرارتي (سيني ها) و فيلم هاي نازك آرايش يافته كيسه ها ٬ لفاف بسته بندي ٬ غذاهاي سر پايي مي باشد . بطري ها ي PET توسط فرايند شكل دهي دمشي-كششي ٬ يكي از فرايند هاي پيشرفته با ايجاد حداكثر خواص ويژه براي PET توليد مي شوند . انتخاب دماي دمشي بهينه براي رسيدن به خواص مطلوبPET بسيار مهم و حياتي مي باشد . مقاومت ضربه اي ٬ شفافيت ٬ سفتي ٬ نفوذ ناپذيزي گازها ٬ خزش و ديگر پارامترهاي در حين فرايند شكل دهي بهينه سازي مي شوند . درفرايند توليد ورق هاي نيمه سخت و شفاف PET ٬كه براي توليد اشيا گوناگون به روش شكل دهي حرارتي استفاده مي شود ٬ در ابتدا چيپس هاي PET توسط اكسترو در ذوب و پس از خنك كردن و كمپرس كردن به وسيله غلتك هاي مخصوص٬ به شكل ورق در مي آيد . ورق هاي توليد شده PETشكل مي گيرند و قطعات و كالاهاي مورد نياز توليد ميشوند. فيلم هاي نازك و آرايش يافته PET به علت ايجاد خواص خوب و مناسب در ماده PET ٬تقاضاي توليد و كاربرد از آن ايجاد كرده است. خواص حرارتي بسيار خوب فيلم هاي PET ٬ امكان فرايند شدن و استفاده از آن در دماهاي با گستره وسيع دمايي (70 الي 150درجه سانتيگراد )را ايجاد مي كند ٬ طوري كه اغلب فيلم هاي بسته بندي متعارف را پوشش مي دهد . اين مواد براي بسته بندي غذاهاي آماده ٬ پوشش و چفت كردن ظروف قابل استفاده در ماكروويو ها ٬مايعات با دماي بالا بسيار مناسب مي باشند . فيلم هاي PET با داشتن اثرات شيميايي خنثي مقاومت خوب در برابرنفوذ گازها ٬اهميت ويژه اي براي كاربرد در صنايع غذايي ٬ دارويي كسب كرده است ٬ همچنين براي فرايندهاي استريليزاسيون و ضد عفوني كردن توسط بخار ٬اكسيد اتيلن و اشعه مي توان آنها را مورد استفاده قرار داد . راه رسيدن به اين خواص ٬ ايجاد تغييرات در ساختار بلوري مي باشد . به منظور توسعه كاربردهاي پلي اتيلن ترفتالات مثل توليد محصولات با حفاظت زياد در برابر اكسيژن و رطوبت و در نتيجه جلوگيري از تعفن وترشيدگي وطعم نا مطلوب ٬مي توان PET را توسط تكنولوژي هاي از قبل اكستروژن هم زمان با مواد ديگر ٬ تزريق هم زمان با مواد ديگر لمينت ها و پوشش ها با ديگر مواد پلاستيكي تركيب نمود. ملاحظات ايمني و بهداشتي اغلب غذاهاي امروزي به صورت بسته بندي شده به مشتريان عرضه مي شوند. براي بسته بندي يكبار مصرف مناسب مواد غذايي ٬لازم است اثرات متقابل و فعل و انفعالات ميان غذا و مواد بسته بندي كاملاًشناخته شود و بايستي هر گونه فعل و انفعلات متقابل به شدت كم باشد . در بعضي از موارد انتقال مواد از غذاها به مواد بسته بندي و بر عكس درمقادير بسار كم وناچيز اتفاق مي افتد . جهت حصول اطمينان از كم بودن اين مقادير بايستي مهاجرت اين مواد تشخيص داده شوند .موادي كه به آساني مهاجرت مي كنند٬ معمولاً جرم مولكولي بسيار كم و فراريت بالايي دارندPET جهت بسته بندي بايستي داراي جرم مولكولي بسيار بالا و تمايل به انتقال و مهاجرت مواد در آن وجود نداشته باشد و يا مقادير آن منفي باشد . امروزه توسط تكنولوژي آناليز پيشرفته فعل و انفعلات بسيار كم نيز قابل تشخيص است ٬ طوري كه مهاجرت بسيار ناچيز و كم مواد نيز قابل مشاهده است . مطالعات بسيار زيادي برروي PET انجام شده كه همگي آنها بر خواص و قابليت هاي مطمئن PET تاكيد نمودند . قوانين بسته بندي غذايي در بخشEEC /893/1976 ٬ 76 مربوط به اتحاديه مواد غذايي ٬اصول قوانين پايه اي از جمله حالت ها و انواع مختلف مواد در تماس با غذاها كه نبايد مواد غذايي منتقل شود و همچنين مقاديراين مواد كه مي توانند سلامت انسان را در معرض خطر قرار دهند و يا باعث از بين بردن و فاسد شدن مواد غذايي مي شوند به تفصيل شرح داده شده است .همچنين در بخش دوم به شماره 89/109/ECC اتحاديه غذا و مواد وابسته مقادير قابل قبول اين مواد در كالاهاي پلاستيكي وغيره پلاستيكي مرتبط يا بسته بندي مواد غذايي نيز شرح داده شده است . به طوره كلي قوانين و دستورالعمل ها با سه اصل زير مورد تصويب قرار گرفته اند الف- تهيه ليست هاي مربوط به مواد مجاز ب- مقدار مهاجرت كلي (OML)مواد به غذا پ-محدوديت هاي مهاجرت مخصوص (SML)براي مواد خاص دستور عمل شماره ECC/82/711اصول وقوانين پايه اي براي تست كردن SMLوOML مايعات مورد استفاده در تست ها ٬ زمان و دماي تست مهاجرت مورد را تعيين مي كنند . دستورالعمل OML را براي¬ mg /dm2 10¬ از سطح تماس با مواد غذايي و يا mg/kg60 (ppm60)در غذا تعيين كرده است . همچنين مقادير مهاجرت مونومرهاي بكار برده شده است . CEN كميته استانداردسازي اروپا همانند ENV1186 يك نسخه از روشهاي تست با قابليت استفاده تحت شرايط گوناگون را منتشر كرده است . چنانچه يك محصول داراي درصد تركيبات با مقادير مجاز ومطابق دستورالعمل باشد مي توان با هر كدام از روش هاي دلخواه تست نمود . در صورتي كه مقادير مهاجرت مواد در حد قابل قبول باشد ميتوان از آنها براي كاربردهاي مختلف استفاده نمود . قابل توجه است كه تست بايستي بر روي محصولات نهايي با كاربردهاي خاص انجام گيرد.اغلب پليمرها داراي ساختار الي هستند اما مسئوليت اصلي براي حصول تا ئيد نهائي به عهده توليدكنندگان ومصرف كنندگان مي باشد كه دقيقاً مي دانند كه محصول چگونه ساخته شده ومحتوي چه چيزهايي مي باشند.اصول قوانين آئين نامه اي ديگر كشورها شبيه Eu٬ در جست و جوي تامين سلامت ٬ضوابط و معيارهاي قابل قبول بودن اين گونه مواد كالاهاومواد براي كاربردهاي كه قصد دارند استفاده نمايند اطمينان حاصل شوند مي باشد تمام مواد در تماس با خوراكي ها ٬اعم از كيسه هاي پليمري ٬ رنگ ها وديگر افزودني ها بايستي مورد تاييد و يا معافيت از قوانين واقع شوند. استفاده از PET بازيافتي در بسته بندي محصولات PET بازيافتي توسط تمام قوانين و دستورالعمل هايي كه در مواد خام به كار برده مي شود مورد تاييد واقع شده است . سلامتي و ايمني مصرف كنندگان يكي از مهمترين الويت هايي است كه در مورد مصرف مجدد مواد بازيافتي ويا هر ماده ديگر كه با غذاها در تماس باشد مورد تاكيد و ملاحظه قرار مي گيرد .يكي از خواص ويژه PET كه آن را نسبت به ديگر مواد پلاستيكي در ارجحيت قرار داده ٬ مصرف مجدد (بازيافت) آن وضريب نفوذ بسيار كم به مقدار حدود 100 تا از اين فاكتور ضريب نفوذ كمتر از ديگر مواد است ٬ اين بدين معني است كه نفوذ آلودگي ها به درون PET و به مواد خوراكي از طريق PET بسيار سخت و دشوار مي باشد. هيچ گونه قانوني به طور مستقيم در اروپا وجود ندارد كه به طور خاص با اين موضوع سر و كار داشته باشد .براي مواد پلاستيكي بازيافت شده اجازه كاربرد در صنايع بسته بندي مواد غذايي داده نمي شود . بعضي از قوانين جهاني استفاده كردن از پلاستيك هاي بازيافتي براي كاربردهاي در تماس با غذاها قدغن و منع كرده اند . مطاللعات تفصيلي مربوط به استفاده مجدد بطري ها ٬تحقيقات در رابطه با جنبه هاي ايمني و سلامت و محيط زيست براي كاربردهاي PET در سيستم هاي با قابليت پر كردن مجدد را تكميل كرده است

  
چهارشنبه 27 آبان 1394
 معصومه راعی

 . تست تورك درب بطري 
2. تست حجم گاز 
CO2 
3. تست سقوط از ارتفاع 
4. تست پايداري دمایی
5. تست مقاومت محصول 
Top-load


1.
تست تورك درب بطري : 
بي شك بزرگترين مشكل بطري‏هاي محصول خروج گاز از در بطري و نفوذ اكسيژن به داخل است كه به سرعت كيفيت محصول را زير سوال مي‏برد. بهترين روش براي جلوگيري از اين مشكل بستن درب با گشتاوري است كه شركت سازنده درب توصيه مي‏كند با توجه به اينكه اكثر دربندها مكانيزه هستند يكنواختي درجه محكمي آنها نيز بسيار مهم است. اين تست آنقدر مهم است كه مي‏توان جزء تستهاي ساعتي كنترل كيفيت تعريف كرد. ذكر اين مطلب كه تغيير سرعت و دما در تغيير درجه محكمي دربها تاثير دارد شايد بازگوي اين مطلب باشد كه كنترل مداوم آن در فواصل زماني كوتاه تا چه اندازه‏اي مي‏تواند مهم و مفيد باشد.

2. تست حجم گاز CO2 : 


ميزان گاز 
CO2 حل شده در محصول شامل يك بيشينه و كمينه مي‏باشد كه خروج از اين بازه مشتري هميشگي شما را از كيفيت پايين محصول شما ناراحت خواهد كرد. اين تست مي‏تواند به دو صورت انجام گيرد: 
الف) تست ميزان حل شدگي 
CO2
 در محصول حين توليد 
ب) سرعت از دست رفتن گار 
CO2
 در محصول در زمان انبارداري 

مورد اول كه به تنظيمات دستگاه ميكسر گاز 
CO2
 و كنترل پذيري آن بستگي دارد دلیل بر صحت عملكرد دستگاه است. كنترل پذيري پايين دستگاه هاي ميكسر، وجود اين آزمايش را در طول توليد ضروري كرده است. 
در مورد گزينه ب نيز مي‏توان عوامل افت گاز 
CO2
 در محصول را به شرايطي از قبيل پايين بودن كيفيت خود پريفرم (نامناسب بودن IV مربوط به PET يا صدمه ديدن قسمت Neck مربوط به پريفرم يا بطري)، نا مناسب بودن نوع درب يا مواد به كار رفته در آن، مناسب نبودن ضخامت مناسب ديواره‏هاي بطري و ... باشد كه بايد بطري‏هاي توليدي در يك دوره انبارداري مورد آزمايش قرار گيرد وشيب افت ميزان گاز CO2 را در اين محصولات تست نماييد. 

3. تست سقوط از ارتفاع : 
بسياري از بطريها در اثر شوك ناشي از سقوط از ارتفاع منفجر مي
‏شوند كه از ديد مشتري بسيار ناپسند مي‏نمايد و مي‏تواند عامل مهم ضايعات در حمل و نقلهايي باشد كه در كشور ما غالباً توسط نيروهاي انساني انجام مي‏پذيرد.

4. پايداري دمایی محصول: 
وجود اقليم‏هاي مختلف جوي در كشور ما سبب شده است تا توليدكنندگان در مورد شرايط توليد سخت‏گيرانه تر تصميم‏گيري نماييد. مثلاً توليدكننده نوشابه گازدار نبايد از هر درب بطري براي محصول خود در جنوب كشور استفاده نمايد و يا وزن پريفرم در يك محصولي كه به جنوب فرستاده مي‏شود تا محصولي كه در يك شرايط كوهستاني مصرف مي‏گردد مي‏تواند متفاوت باشد. براي اينكه از تغيير شكلهاي بطري به صورت نامتعارف (بيرون زدگي بطري در كف يا قسمت ديواره) و يا وارفتگي بطري و افت حجم ديده شده در بطري كه بسيار از نظر مشتري ناپسند است جلوگيري گردد  این تست انجام میگردد.  در نهايت اين تست شما را به نامناسب بودن 
PET مصرفي يا وزن نامتناسب پريفرم و يا توزيع نامناسب مواد در بطري رهنمون مي‏سازد.

5. تست مقاومت محصول Top-load : 
مديريت انبار محصول و نوع چيدمان پالتها همچنين نحوه بارگيري محصول براي جابجايي به اين آزمايش بستگي دارد اگر تك‏تك بطري‏ها بتوانند بار استاندارد هر بطري پر سالم را تحمل نمايند هيچگاه پالتها در انبار فرو نخواهند ريخت يا بطريها بر اثر فشار زياد از حالت عمودي خود خارج نخواهد شد. اين قسمت شما را به نحوه توزيع مواد در بطري رهنمون خواهد ساخت و حداكثر بار تحمل شده يك محصول را نشان خواهد داد. اين ميزان تحمل براي يك نوع بطري با شرايط حجم گاز غير يكسان متفاوت است . براي همين مثلاً كولا كه گاز بيشتري دارد آستانه تخريب بالاتري از همان بطري كه با محصول پرتقالي پر شده است و مقدار گاز كمتري دارد، خواهد داشت. بنابراين هرمحصول شرايط انبارداري خاصي خواهد داشت.

 

 

 

  
دوشنبه 11 آبان 1394
 مریم فتحی فر

باید توجه داشت که  بطري هاي PET  از لحاظ دارا بودن ويژگي هاي لازم به منظور تامين نيازهاي كاربرد نهائي به 3 نوع طبقه بندي مي شوند:

 بطري هاي معمولي(A )  : ويسكوزيته ذاتي رزين مورد استفاده در ساخت بطري هاي معمولي بايد حداقل 74/0 دسي ليتـر بر گرم باشد.  

 بطري هاي مقاوم در برابر فشار داخلي(B )  : ويسكوزيته ذاتي رزين مورد استفاده در ساخت بطري هـاي مقـاوم در برابـر فشـار داخلـي بايـد حداق 8/0 دسي ليتر بر گرم باشد.

 بطري هاي مقاوم در برابر شرايط پاستوريزاسيون(C )  : ويسكوزيته ذاتي رزين مورد استفاده در ساخت بطري هاي مقاوم در برابر شـرايط پاستوريزاسـيون بايد - 75/0 85/0 دسي ليتر بر گرم باشد .

وضعيت ظاهري : طراحي و شكل بطري بايد به گونه اي باشد که مصرف كننده نهائي بتواند به راحتي از محتواي آن استفاده نمايد . بطري هاي توليد شده بايد فاقد هر گونه عيب و ايرادي مانند : ترك ،حفره ، بو، حباب ، رگه ، آثـار مربوط به سوختگي يا عدم ذوب كافي مواد اوليه و زوائد باشد.

يكنواختي شفافيت يا ماتي : بطري ها بايد از شفافيت يا ماتي يكنواخت در كليه قسمتهايي كه نسبت بـه محـور تقارن قائم وضعيت مشابه دارند ، برخوردار باشند.

گنجايش اسمي بطري هاي  PET بايد بر پايه مشخصات كاربردي آنها و متناسـب بـا مقـادير تعيين شده در استانداردهاي ملي مربوط به محتوي باشد.

گنجایش اسمی : باید بر پایه مشخصات کاربردی و متناسب با مقادیر تعیین شده در استاندارد مربوط به محتوی باشد.

 گنجايش كامل ( لب پر ( : گنجايش كامل بر پايه مشخصات محتوا بايد متناسب با گنجايش اسمي باشد.

جرم بطري :  منظور از جرم بطري ، جرم بطري خالي ، بدون بر چسب نشانه گذاري ، در و لوازم دربندي آن مي باشد.  حدودرواداري جرم بطري نسبت به جرم سفارش شده بايد براي بطريهاي كمتر از 30 گـرم 3/0 ± گرم و براي بطري هاي بيشتر يا مساوي 30 گرم،  4/0 ± گرم باشد

ضخامت : ضخامت بطري بايد در تمام قسمتهايي كه نسبت به محور تقارن قائم، وضع مشـابه دارنـد يكسـان باشد . ضخامت نقاط مختلف بطري بر اساس مشخصات كاربردي و زمان ماندگاري محتـوي بايـد چنان انتخاب شود كه بطري مورد نظر در هيچ يك از آزمون هاي تعيين شـده دچار آسيب نگردد.

ايستائي : بطري بايد هنگام قرار گرفتن بر روي صفحه صافي كه با سطح افق زاويه 15 درجه دارد از تعادل و ايستائي كافي برخوردار بوده و واژگون نشود .

 مقاومت در برابر ضربه : هنگام سقوط بطري از ارتفاع تعيين شده  نبايد هيچ گونه نشـت ،تغيير شكل غير قابل برگشت و يا شكستگي و ترك در آن مشاهده شود .

 مقاومت در برابر فشار عمودي :  هنگامي كه بطري پر و در بندي شده ،تحت فشـار عمـودي قرار گيرد ، بعد از 24 ساعت نبايد هيچ گونه آسيبي نظير شكستگي نشت ، تـرك و تغييـر شـكل دائمي در بطري مشاهده گردد.

 مقاومت در برابر فشار داخلي :  بطري هاي مقاوم در برابر فشار داخلي (B ) ، بايد هنگام انجام آزمون فشار بتواند فشار داخلي مندرج در جدول شماره ( 1 بر اساس گنجايش ) را حداقل يك دقيقه بدون هيچگونه آسيبي تحمل نمايند.

جدول مقاومت در برابر فشار داخلی (B)

گنجایش اسمی بطری بر حسب میلی لیتر

حداقل فشار بر حسب کیلوگرم بر سانتی متر مربع

از100 الی 500

از 501 الی 750

از 751 تا 1000

از 1001 تا 2000

20

12

10

8

 

سازگاري بطري ومحتوا :  بطري هايي كه مطابق با ويژگيهاي استاندارد های مربوطه ساخته مي شوند ، بايد هنگام اجراي آزمون ، تاثيري برمحتوا نداشته ،همچنين فرآورده نيز بر بطري بي اثر باشد .

ويژگي هاي بهداشتي بطري : ويژگي هاي بهداشتي بطري هاي توليدي بايد متناسـب بـا نـوع محصـول بـوده و توسـط سازمان غذا و دارو مورد تاييد قرار گيرد.

 مهاجرت عمومي مواد : مواد قابل مهاجرت از بطري ، هنگامي كـه طبـق اسـتاندارد EN 1186-1 مـورد آزمـون قـرار مي گيرد نبايد از 60 ميلي گرم بر كيلوگرم ماده مشابه غذايي و يا 10 ميلي گرم بر دسي متر مربع ظرف بيشتر باشد(Limit Overall Migration)  

حدود خاص مهاجرت  در PET : ( Specific Migration Limit)

 

 

 

جدول حد مهاجرت ويژه برخی از ترکیبات در PET

ماده

مقدار مجاز مهاجرت ((ppm

ایزو فتالیک اسید

5

ترفتالیک اسید

5/7

آرسنيک

1

دی اتیلن گلیکول

30

اتیلن گلیکول

30

 

  به منظور تامين دربندي مناسب ، دهانه بطري هايPET بايـد داراي ويژگي هاي زير باشند:

 بطري دهانه : دهانه بطري از سختي و استحكام كافي برخوردار بوده وتحت شرايط كاربردي نسبت به تغييرات دما و فشار شرايط مناسب نگهداري دچار تغيير حالت نگردد.

 لبه دهانه و سـطوح رزوه هـا از صـافي ويكنـواختي كـافي برخـوردار بـوده و عـاري از زائده ،جوش ، آثار سوختگي و نظير آنها كه مانع از دربندي كامل مي گردد ، باشد.

رزوه هاي دهانه بطري هايPET بسته به نوع محصول مي تواند به شكل منقطع يا غيرمنقطع باشد.

 درب : بطري هايPET بايد مجهز به درب هاي غير قابل تقلب ماننـد حلقـه اطمينان ( پلمپ ) باشد كه به راحتي جداشدن آن از دهانه بطري ميسر نباشد .

عدم نشت :  بطري هاي PET هنگامي كه تحـت آزمـون قـرار گيرند ، نبايد هيچگونه نشتي از محل دربندي آنها مشاهده شود .

استاندارد ملی ایران 11610

-BS 1133 Part 22- 1989 packaging in plastics containers

-BS 4839 Part 1 Blow moulded polyolefin containers

-EN 1186-1- Guide to the selection of conditions and test methods for overall migration

-As 2767 – 1994 Rigid plastic containers

-IS – 8688 1988 Specification for Plastics potable Water Bottles

 

-ASTM D-4603 :Test Method for Determining Inherent Viscosity of Polyethylene Terephthalate

 

-ASTM D2857 –Standard Practice for Dilute Solution Viscosity of  Polymers

  
یک شنبه 14 دی 1393
 سهیلا نخودچی

برای کنترل کیفیت بطری های pet  از آزمایشات زیر میتوان استفاده کرد:

1-      میزان آزادسازی پلیمر

2-      بررسی یکنواختی جرم و فشردگی

3-      حداقل سطح استالدید مجاز

4-      حفظ رنگ

5-      ضخامت و یکنواختی

6-      مقطع طولی مناسب

7-      عاری بودن از تنشهای پس ماند

8-      بدون خراش و عیوب ظاهری 

1-      کنترل شفافیت و عملکرد صحیح سیلندر و مارپیچ دستگاه

  
جمعه 5 دی 1393
 زهره راستگوی

تولید دستگاههای آزمایشگاهی کنترل کیفیت بطری ودرب ومحصول

دستگاه برش بطری Hot Wire Cutter)
دستگاه تست سقوط از ارتفاع (Bottle Drop Test)
دستگاه تست سود (Naoh Stress Crack)
دستگاه تست فشار داخلی بطری (Burst Bottle)
دستگاه تست مقاومت عمومی بطری (Top Load)
دستگاه ارتفاع سنج بطری رومیزی
دستگاه ضخامت سنج دیواره بطری
دستگاه تست ایستایی بطری
دستگاه ترکومتر دیجیتال
دستگاه ترکومتر دستی
دستگاه تست نشتی درب پلاستیکی
دستگاه تست میزان گازCO2 حل شده دستی

  
یک شنبه 30 آذر 1393
 فاطمه ژانداری

تست بطري :

كيفيت بطري توليد شده براي بسته بندي محصول هر كارخانه از مهمترين مسائل كنترل كيفي است كه تاثير مستقيم به كيفيت محصول، زمان ماند‏گاري و ضايعات توليد دارد. داشتن روش‏هاي استاندارد براي انجام يكسري آزمايشات كه نهايتا به حصول اطمينان از كيفيت بطري توليدي مي¬گردد، به دستگاه¬هايي نيازمند است كه اين شركت براي اولين بار در كشور آنها را توليد كرده است. اميد است اين شركت بتواند كمك هر چند كوچكي در زمينه ارتقاي كيفيت محصولات شركت¬هاي صنايع غذايي داشته باشد.

تست بطري خالي:
1. اندازه گيري ارتفاع و حجم بطري
2. اندازه گيري مقاومت بطري خالي  Top-load
3. تست سود (Stress crack)
4. اندازه گيري ضخامت ديواره
5. اندازه گيري وزن قسمتهاي مختلف بطري
6. تست فشار بطري

از انجام هر يك از تستهاي فوق نتيجه‏اي حاصل مي‏گردد كه ميتوان عوامل افت كيفيت را شناسايي كرد و قبل از اينكه محصول به خاطر كيفيت پايين از بازار مرجوع گردد، ضايعات را به حداقل رساند.

1. اندازه گيري ارتفاع و حجم بطري  :
اگر بطري كه در قالب شكل ميگيرد، بسرعت سرد شود پس از توليد تغيير حجم يا ارتفاع نخواهد داشت. توزيع نامناسب مواد، استفاده از پريفرم با وزن بالاتر يا مشكل در سيستم سرد كننده قالب نيز سبب سرد نشدن خوب بطري ميشود. اين تغيير ارتفاع يا تغيير حجم علاوه بر مشكلاتي كه در زمان Filling و Capping ايجاد مي‏نمايد، در يكنواخت نبودن سطح محصول نهايي كه توسط فيلرهاي Valuemetric پر مي‏گردد تاثير مستقيم دارد و از مواردي مي‏باشد كه مشتري در نگاه اول تغيير سطح محصول در يك بسته را متوجه ميشود. لطفا در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد این آزمایش (نحوه انجام آزمایش و مراحل آن ، استانداردهای لازم  ، دستگاهها و ملزومات مورد نیاز ) با واحد فنی این شرکت تماس حاصل فرمایید.

2. اندازه گيري مقاومت بطري خالي( TOP Load) :
ضعف بطري در اين آزمايش نشان خواهد داد كه ممكن است وزن پريفرم براي اين بطري كم بوده يا ديواره بطري در جاهايي ضعف شديد داشته است. ضعف بطري در اين آزمايش شما را به ضعف ديواره كه عامل اصلي در خروج گاز CO2 است رهنمون مي سازد. لطفا در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد این آزمایش (نحوه انجام آزمایش و مراحل آن ، استانداردهای لازم  ، دستگاهها و ملزومات مورد نیاز ) با واحد فنی این شرکت تماس حاصل فرمایید.

3. تست سود (Stress crack) :
يون هيدروكسيد سديم عامل مخربي براي PET شناخته مي‏شود كه در دوره طول عمر يك بطري مي‏تواند به آن صدمه برساند، اين آزمايش شما را از ضايعات محصولات در بازار و تركيدن و سوراخ شدن خصوصا ًاز كف بطري آگاه مي‏سازد. يون هيدروكسيد سديم غليظ در اين آزمايش به عنوان كاتاليست تسريع كننده شرايط محيطي عمل خواهد كرد و شما را در مورد فهم انتخاب نامتناسب جنس PET، شرايط توليد بطري و ضخامت نامناسب كف بطري ياري خواهد نمود. لطفا در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد این آزمایش (نحوه انجام آزمایش و مراحل آن ، استانداردهای لازم  ، دستگاهها و ملزومات مورد نیاز ) با واحد فنی این شرکت تماس حاصل فرمایید.
 
4. اندازه گيري ضخامت ديواره  :
ضعف بطري در اين آزمايش مي تواند شما را متوجه توليد ناسالم بطري نماييد. تنظيم نبودن دماي پريفرم يا تنظيم نبودن فشار يا زمان پري بلوينگ در بلوملد مي‏تواند اين مشكل را ايجاد كند كه مقاومت Top-Load بطري را به شدت كاهش مي‏دهد، ميزان خروج CO2 را به شدت افزايش مي دهد و همچنين در شرايط دمايي و بعد ازگذر زمان بطري را از حالت عادي خودش خارج مي‏سازد و بطري دفرمه مي‏گردد. لطفا در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد این آزمایش (نحوه انجام آزمایش و مراحل آن ، استانداردهای لازم  ، دستگاهها و ملزومات مورد نیاز ) با واحد فنی این شرکت تماس حاصل فرمایید.

5. اندازه گيري وزن قسمتهاي مختلف بطري :
توزيع مناسب و يكنواخت مواد در بطري و لزوم پايداري آن در كيفيت محصول بسيار مهم است. ثابت نماندن شرايط بلوملد و كنترل پذير نبودن پروسه (دما و فشار در حين توليد) از مهمترين دلايل به وجود آمدن غير يكنواختي توزيع مواد مي‏باشد. اين آزمايش مي‏تواند سريعترين و كاراترين آزمايش براي سنجش كيفيت بطري باشد و ميتوان به عنوان يكي از آزمايشات اصلي در حين توليد از آن استفاده كرد. لطفا در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد این آزمایش (نحوه انجام آزمایش و مراحل آن ، استانداردهای لازم  ، دستگاهها و ملزومات مورد نیاز ) با واحد فنی این شرکت تماس حاصل فرمایید.

6. تست فشار بطري :
انجام اين تست مي‏تواند اطمينان قابل قبولي را از نظر سالم بودن فاكتورهاي توليد بطري در اختيار كاربر قرار دهد. تا حدودي مناسب بودن توزيع مواد و يا مناسب بودن جنس PET به كار رفته از نتايج انجام اين آزمايش ميتواند باشد. انجام اين آزمايش شما را از خطر ضايعات تركيدن حين توليد و يا انبار آگاه مي‏سازد. لطفا در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد این آزمایش (نحوه انجام آزمایش و مراحل آن ، استانداردهای لازم  ، دستگاهها و ملزومات مورد نیاز ) با واحد فنی این شرکت تماس حاصل فرمایید.

بطری Pet ,عیوب بطری درب پلاستیکی

دستگاههای تست کنترل کیفیت بطری پت pet
تست مقاومت عمودی بطری ( Top Load )
تست ایستایی بطری
تست انفجار بطری (Bottle Burst )
تست نشتی درب بطری
ترکومتر درب بطری
ارتفاع سنج رومیزی بطری
تست برش بطری (HOT wire cutter )
تست سقوط از ارتفاع (Bottle Drop test)
تست سود ( NaoH Stress Crack

  
جمعه 28 آذر 1393
 امیررضا محمودآبادی

کنترل کیفیت بطری pet

• كنترل كیفیت پریفرم حاصله از هر حفره قالب با نور پولاریزه

• حصول اطمینان از عدم وجود تنشهای پس ماند

• كنترل شفافیت و عملكرد صحيح سيلندر و مارپيچ دستگاه

• بررسی یكنواختی جرم و فشردگی

• اطمینان از تداوم كیفیت محصول تولید شده در پاسخ به اعتماد شما.

• حداقل سطح استالدئید مجاز

• حفظ رنگ و طعم حقیقی محصولات شما

• ضخامت یكنواخت و مقطع طولی مناسب برای انواع بطری

• بدون خراش و عیوب سطحی

• شفافیت كامل

• عاری بودن از تنشهای پس ماند

• نسبت طول به قطر مطلوب

• دقت ابعادی و وزن ثابت

• امكان انتخاب وزن و ابعاد متنوع جهت حداكثر بهرهوری اقتصادی

  
سه شنبه 29 مهر 1393
 مرتضی جعفری

تست بطري :

كيفيت بطري توليد شده براي بسته بندي محصول هر كارخانه از مهمترين مسائل كنترل كيفي است كه تاثير مستقيم به كيفيت محصول، زمان ماند‏گاري و ضايعات توليد دارد. داشتن روش‏هاي استاندارد براي انجام يكسري آزمايشات كه نهايتا به حصول اطمينان از كيفيت بطري توليدي مي¬گردد، به دستگاه¬هايي نيازمند است كه اين شركت براي اولين بار در كشور آنها را توليد كرده است. اميد است اين شركت بتواند كمك هر چند كوچكي در زمينه ارتقاي كيفيت محصولات شركت¬هاي صنايع غذايي داشته باشد.

تست بطري خالي:
1. اندازه گيري ارتفاع و حجم بطري
2. اندازه گيري مقاومت بطري خالي  Top-load
3. تست سود (Stress crack)
4. اندازه گيري ضخامت ديواره
5. اندازه گيري وزن قسمتهاي مختلف بطري
6. تست فشار بطري

از انجام هر يك از تستهاي فوق نتيجه‏اي حاصل مي‏گردد كه ميتوان عوامل افت كيفيت را شناسايي كرد و قبل از اينكه محصول به خاطر كيفيت پايين از بازار مرجوع گردد، ضايعات را به حداقل رساند.

1. اندازه گيري ارتفاع و حجم بطري  :
اگر بطري كه در قالب شكل ميگيرد، بسرعت سرد شود پس از توليد تغيير حجم يا ارتفاع نخواهد داشت. توزيع نامناسب مواد، استفاده از پريفرم با وزن بالاتر يا مشكل در سيستم سرد كننده قالب نيز سبب سرد نشدن خوب بطري ميشود. اين تغيير ارتفاع يا تغيير حجم علاوه بر مشكلاتي كه در زمان Filling و Capping ايجاد مي‏نمايد، در يكنواخت نبودن سطح محصول نهايي كه توسط فيلرهاي Valuemetric پر مي‏گردد تاثير مستقيم دارد و از مواردي مي‏باشد كه مشتري در نگاه اول تغيير سطح محصول در يك بسته را متوجه ميشود.

2. اندازه گيري مقاومت بطري خالي( TOP Load) :
ضعف بطري در اين آزمايش نشان خواهد داد كه ممكن است وزن پريفرم براي اين بطري كم بوده يا ديواره بطري در جاهايي ضعف شديد داشته است. ضعف بطري در اين آزمايش شما را به ضعف ديواره كه عامل اصلي در خروج گاز CO2 است رهنمون مي سازد..

3. تست سود (Stress crack) :
يون هيدروكسيد سديم عامل مخربي براي PET شناخته مي‏شود كه در دوره طول عمر يك بطري مي‏تواند به آن صدمه برساند، اين آزمايش شما را از ضايعات محصولات در بازار و تركيدن و سوراخ شدن خصوصا ًاز كف بطري آگاه مي‏سازد. يون هيدروكسيد سديم غليظ در اين آزمايش به عنوان كاتاليست تسريع كننده شرايط محيطي عمل خواهد كرد و شما را در مورد فهم انتخاب نامتناسب جنس PET، شرايط توليد بطري و ضخامت نامناسب كف بطري ياري خواهد نمود.
 
4. اندازه گيري ضخامت ديواره  :
ضعف بطري در اين آزمايش مي تواند شما را متوجه توليد ناسالم بطري نماييد. تنظيم نبودن دماي پريفرم يا تنظيم نبودن فشار يا زمان پري بلوينگ در بلوملد مي‏تواند اين مشكل را ايجاد كند كه مقاومت Top-Load بطري را به شدت كاهش مي‏دهد، ميزان خروج CO2 را به شدت افزايش مي دهد و همچنين در شرايط دمايي و بعد ازگذر زمان بطري را از حالت عادي خودش خارج مي‏سازد و بطري دفرمه مي‏ شود

5. اندازه گيري وزن قسمتهاي مختلف بطري :
توزيع مناسب و يكنواخت مواد در بطري و لزوم پايداري آن در كيفيت محصول بسيار مهم است. ثابت نماندن شرايط بلوملد و كنترل پذير نبودن پروسه (دما و فشار در حين توليد) از مهمترين دلايل به وجود آمدن غير يكنواختي توزيع مواد مي‏باشد. اين آزمايش مي‏تواند سريعترين و كاراترين آزمايش براي سنجش كيفيت بطري باشد و ميتوان به عنوان يكي از آزمايشات اصلي در حين توليد از آن استفاده كرد.

.6 تست فشار بطري :
انجام اين تست مي‏تواند اطمينان قابل قبولي را از نظر سالم بودن فاكتورهاي توليد بطري در اختيار كاربر قرار دهد. تا حدودي مناسب بودن توزيع مواد و يا مناسب بودن جنس PET به كار رفته از نتايج انجام اين آزمايش ميتواند باشد. انجام اين آزمايش شما را از خطر ضايعات تركيدن حين توليد و يا انبار آگاه مي‏سازد.
بر طبق اداره استاندارد شماره 11610باید به موارد زیر توجه کرد:
وضعیت ظاهری
یکنواختی شفافیت یا ماتی
گنجایش اسمی و کامل
جرم بطری
دهانه در بندی
درب بطری عدم نشت
ضخامت
ایستایی
مقاومت در برابر ضربه
مقاومت در برابر فشار عمودی و فشار داخلی
سازگاری بطری و محتوا و مهاجرت عمومی مواد

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)افزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایه