English / Persian
امروز چهارشنبه 4 مرداد 1396
با سلام لطفا در مورد جنس فیلم بسته بندی سس و الوچه با دستگاه ساشه و بهترین ظرف و فیلم برای سالاد فصل راهنمایی کنید
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
نمایشگاه ترکیه بسته بندینمایشگاه بسته بندی ترکیهکانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانبانک جامع خرید و فروش ماشین آلات صنایع غدایی و بسته بندی ایرانکانال تلگرامی باشگاه فرمولاسیون مواد غذایی ایرانماشین الات بسته بندی حبوبات و خشکبار

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

جمعه 28 آذر 1393
 امیررضا محمودآبادی

در سالاد های اماده مانند سالاد فصل به علت افزایش سطح در اثر برش میزان تنفس در طی زمان ماندگاری اغلب به طور معنی داریدارای نیازمندیهای متفاوتی نسبت به هم هستند. استفاده از بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده مپ با ایچاد اتمسفری متعادلی در بسته با کنترل غلصت اکسیژن دی اکسید کربن و ازت میتواند باعث افزایش کیفیت و طراوت محصول گردد و چنانچه این تکنولوژی با دیگر شیوه های نوین همراه گردد علاوه بر افزایش مدت زمان ماندگاری کیفیت به طور قابل توجهی حفظ میگردد.

  
جمعه 28 آذر 1393
 امیررضا محمودآبادی

بسته بندی دوی پک، ساشه، و پاچ

در زمینه بسته بندی مواد غذایی در فاز مایع، به صورت یک بار مصرف، شیوه های گوناگونی وجود دارد، لیکن در زمان حاضر و با توجه به مصرف بازار داخلی، انواع بسته بندی دوی پک، ساشه، و پاچ از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشند که در ذیل به شرح هریک پرداخته می شود.

بسته بندی "دوی پک Doypack"، معمولا به صورت پاکت و برای نگهداری مخلوط آب و کنسانتره میوه که اصطلاحا آبمیوه نامیده شده و توسط برندهایی همچون ساندیس و گلدیس به بازار عرضه می گردند استفاده می شود. توانایی این نوع بسته بندی در نگهداری مایعات گازدار، اسیدی، و تند مزه، از لحاظ ثبات آب بندی ضعیف است و ممکن است منجر به نشتی(Leak) گردد. بدنه این پاکت ها از سه لایه اصلی از جنس پلی استر، آلومینیوم و پلی اتیلن تشکیل می گردد. برای لایه داخلی که لازم است با ماده غذایی در ارتباط بوده و غیر سمی باشد، و نیز به آسانی با دریافت گرما، آب بندی شود، از فیلم پلی اتیلن با چگالی پایین (LDPE) استفاده می شود. لایه میانی، از جنس آلومینیوم بوده که ضمن ممانعت نسبی از تبادل حرارت و تابش نور به داخل بسته بندی، سبب ایجاد جلوه ای زیباتر برای طرح گرافیکی چاپ شده بر روی پاکت می گردد. لایه بیرونی از جنس پلی استر است. این ماده که از انواع پلاستیک های ترموست محسوب می گردد، در زمان انجام جوش حرارتی لبه های پاکت به یکدیگر، از ثبات کافی برخوردار بوده و دفرمه نمی شود. به دلیل لمینیت شدن و امتزاج این سه لایه غیر هم خانواده با یکدیگر، بازیافت این نوع بسته بندی، بسیار مشکل بوده و مقرون به صرفه نمی باشد؛ که نهایتا منجر به آلودگی محیط زیست می شود. لزوم استفاده از ابزار اضافی نظیر نی و یا قیچی، و نیز لغزندگی پوشش بسته بندی جهت ورود نی، که در نهایت منجر به عدم سهولت استفاده برای استفاده کننده محصول می گردد نیز، از جمله نقاط ضعف این نوع بسته بندی است. شایان ذکر است که پاکت های مذکور، عمدتا سه تکه بوده و می توانند محتویات داخلی را  به مدت نسبتا طولانی، نگهداری نمایند.

بسته بندی "ساشه Sachet"

مواد متشکله آن شامل پلی استر، آلومینیوم و پلی اتیلن است که معمولا در ابعاد کوچکتر و برای بسته بندی سس استفاده می شود لیکن قابلیت نگهداری موادی چون خامه، مربا و شکلات را نیز دارا می باشد.

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)افزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایه