English / Persian
امروز شنبه 9 اردیبهشت 1396
با توجه به فشار جزیی اکسیزن که روی رنگ گوشت اثر منفی می گذارد بسته بندی معمول گوشت بهصورت ران و سردست داخل لفافه های سلوفانی که داخل مغازه های قصابی توسط مغازده دار انجام می گیرد چه اثر منفی در طعم رنگ گوشت در اثر پخت می گذارد؟
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
کانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانبانک جامع خرید و فروش ماشین آلات صنایع غدایی و بسته بندی ایرانکانال تلگرامی باشگاه فرمولاسیون مواد غذایی ایرانماشین الات بسته بندی حبوبات و خشکبار

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

دوشنبه 20 مهر 1394
 فروغ السادات طبیب لقمانی

عموما مصرف کنندگان، گوشت تازه را موقعی خریداری می کنند که رنگ آن قرمز روشن (اکسی میوگلوبین) باشد. پس برای بسته بندی نمودن گوشت تازه فقط از مواد اولیه بسته بندی که اکسیژن از بیرون به داخل بسته نفوذ کند استفاده می کنند.

آنچه که قصابان برای پوشش دهی گوشت استفاده می کنند سلوفان نیست. بلکه (LLDPE    )است.یعنی پلی اتیلن با دانسیته کم خطی. که دارای مزایای زیر می باشد:

1-       نفوذ پذیری آن به گاز بالا بوده و سبب تبادل لازم و کافی اکسیژن در بسته و حفظ رنگ صورتی اکسی میوگلوبین می شود.

2-       انتقال و تبادل رطوبت آن کم بوده پس سطح گوشت خشک نمی شود.

3-       شفاف است وسبب می شود که مصرف کننده از پشت ویترین حتی متوجه وجود آن روی گوشت نشود

4-       قابلیت کشسانی خوبی دارد

5-       بخوبی سطح گوشت را از عوامل غیر بهداشتی و حمله میکروب ها حفظ می کند

6-      با چسبیدن کامل به سطح محصول نیازی به دوخت و چسب ندارد.

پس لایه پوششی گفته شده اثر بدی روی رنگ و طعم گوشت در حین پخت ندارد.

همچنین از دیگر مواد مجاز اولیه برای بسته بندی گوشت می توان به فیلم نرم (PVC) اشاره نمود. البته  نور می تواند باعث تغییر رنگ گوشت شده و اثرات نامطلوب بر روی چربی بگذارد. علاوه بر این جهت بسته بندی گوشت می توان از امتزاج  مواد سنتتیک دیگر هم مانن PVDC/LDPE/PETP هم استفاده نمود

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)افزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایه