English / Persian
امروز سه شنبه 5 اردیبهشت 1396
طرز نگهداری خشکبار ( مغزها و آجیل ها و میوه های خشک و نبات ها) در مناطق مرطوب که کیفیت خودشان را از دست ندهند
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
کانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانبانک جامع خرید و فروش ماشین آلات صنایع غدایی و بسته بندی ایرانکانال تلگرامی باشگاه فرمولاسیون مواد غذایی ایرانماشین الات بسته بندی حبوبات و خشکبار

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

جمعه 13 آذر 1394
 حیدر کعبی

Although best known for its range of dried fruit, Whitworths was originally a flour milling business founded by three brothers in 1886. It was not until the 1950's that the operation was expanded to include cereals, rice, specialty sugars and the famous dried fruits.

The key to Whitworths’ success was the development of a washing and drying process for dried fruit using equipment converted from the flour mill. Now the largest processor and packer of dried fruit in the UK, the Whitworths brand is a familiar sight on retailer’s shelves and many “own label” products will have been supplied by Whitworths.

The Application of Modified Atmosphere Packaging

Since the 1950’s, Whitworths has maintained its market leading position by making full use of the latest processing and packaging technology. Today, the shelf life of most products, both Whitworths and own label, is maximized by Modified Atmosphere Packaging (MAP) which uses inert nitrogen to replace most of the oxygen, one of the causes of product deterioration.

Typically, dried fruit is packed in modified atmosphere packaging containing less than 10% oxygen, instant mashed potatoes less than 7% and nuts less than 5%.

The Systech Illinois headspace gas analyzer is a critical part of Whitworths’ quality control process

With production approximating one million modified atmosphere packages each week, ensuring that the packs are reliably sealed and that the atmosphere is within specification is a major operation. Whitworths’ quality control laboratory uses a Systech Illinois oxygen headspace gas analyzer to monitor a sampling of the modified atmosphere packs every hour and at each product changeover.

Systech Illinois’ oxygen headspace gas analyzers are easy to use and are designed to virtually eliminate sampling errors

According to Whitworths’ Quality Controller, the Systech Illinois headspace gas analyzer is the ideal instrument for testing the modified atmosphere packages. To test the packages, Whitworths inserts a probe into the pack and presses a button . The result is then shown on the LED display as percentage of oxygen in less than five seconds. Calibration and programming of the Systech Illinois headspace gas analyzer are both very simple and the self-diagnostics and inbuilt sample pump and flowmeter virtually eliminate sampling errors.

As a member of the Campden Laboratories Accreditation Scheme (CLAS), Whitworths needs to maintain its quality assurance to the highest standards. Easy to use, fast and reliable, the Systech Illinois oxygen headspace analyzer ensures that its modified atmosphere packaging is always within specification.

  
چهارشنبه 11 آذر 1394
 حیدر کعبی

برای  بسته بندی این محصولات مواد اولیه بسته بندی باید غیر قابل نفوذ به اوکسیژن ونور باشد .

opp و پلی پروپیلن اصلاح شده ولاک شدpvdc امکان پذیر است اگر فیلم به ضخامت 12 میکرومتر با  به ضخامت 50 میکرومتر امتزاج شود وبرای نگهداری   این محصولات بمدت پیش از یک سال باید فویل آلمومینیومی با فیلم ldpe امتزاج نمود   

  
چهارشنبه 15 مهر 1394
 فاطمه صادقی

مواد غذایی خشک و مغزها مثل بادام زمینی که حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع هستند، مستعد فساد اکسیداتیو و رنسیدیتی هستند. این محصولات حتی در کمترین میزان اکسیژن هم اکسید می‌شود. رعایت دقیق اصول بهداشتی همراه با کنترل درجه حرارت، رطوبت، نور و اتمسفر در طی فرآوری و بسته بندی احتمال‌ رشد کپک ها و تجزیه شیمایی را که دو عامل اصلی فساد خشکبار هستند، را به حداقل می‌رساند. بنابراین بسته بندی این محصولات باید نسبت به اکسیژن، نور و رطوبت نفوذ ناپذیر باشد. انتخاب صحیح فیلم (پلی اتیلن با دانسیته کم، پلی پروپیلن، پلی آمید، پلی وینیل کلراید و سلوفان) مورد استفاده در بسته بندی نیز برای ممانعت از جذب رطوبت و اکسیژن توسط خشکباردر مناطق مرطوب بسیار با اهمیت است. بطری های کهربایی رنگ و پلیمرهای رنگ شده، کیفیت دانه های خشک را بهتر حفظ می­کند.

استفاده از تکنولوژی اتمسفر بهبود یافته در این محصولات بسیار موثر می‌باشد، به این صورت که اکسیژن داخل بسته حذف و یا به حداقل میزان ممکن رسانده می شود و نیتروژن یا دی اکسید کربن و یا ترکیبی از این دو گاز جایگزین اکسیژن می‌گردد و در نتیجه ماندگاری این محصولات به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.

1. Belitz, H. D. and W. Grosch.1987.Food chemistry. Springer Verlag. P. 128-198.

 

2.Fellos,P.J.1990.Food Processing technology. Ellis Horwood Limited.

 

 

 

  
پنج شنبه 15 مرداد 1394
  حامد مهدویان مهر

آجیل ها و دانه های روغنی و نیز میوه های خشک حساس به واکنش اکسیداسیون و درنتیجه تغییر طعم و رنگ ناشی از آن می­باشند. سرعت این واکنش اکسیداسیون به عنوان یک واکنش شیمیایی، علاوه بر ماهیت غیر اشباع بودن چربی دانه ها، به بسیاری از عوامل دیگر نظیر غلظت اکسیژن، درجه حرارت، رطوبت نسبی، نور، حضور ترکیبات انتی اکسیدان و روش فرآوری محصولات و نیز شرایط نگهداری و بسته بندی آنها وابسته می­باشد. در این بین استفاده از مواد بسته بندی با میزان نفوذ پذیری پائین به اکسیژن و رطوبت در مناطق با رطوبت بالا بسیار حیاتی می باشد. که این نیازمند استفاده از فیلم های چند لایه نظیر: پلی ایتیلن- پلی استایرن و یا پلی پروپیلن -پلی اتیلن ونیل الکل-پلی پروپیلن با خصوصیات سدی بالا نسبت به رطوبت و اکسیژن است. علاوه بر این نیاز استفاده از فیلم های رنگی برای کم کردن اثر نور می باشد

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)افزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایه