English / Persian
امروز شنبه 1 اردیبهشت 1397
وقتي ترشي را بسته بندي به صورت فرم سيل مي شود بعد از 10 روز بسته بندي باد مي کند و ظرف شکل خود را از دست مي دهد . چکار کنيم که اين اتفاق نيفتد
شهرک فناوری
گروه کارخانجات پارت لاستیک
دپارتمان طراحی گرافیک کلینیک بسته بندیکانال تلگرام کلینیک تخصصی بسته بندی مواد غذایی ایرانافزایش ماندگاری محصولات غذایی - فیلم های پلاستیکی چندلایهفودصنعت

آمار بازدیدکنندگان

کاربر گرامی :  شما می توانید سئوالات مورد نظر خود را در زمینه های متنوع بسته بندی ازطریق منوی تماس یا ما به این

 کلینیک منعکس و پاسخ های متعدد در خصوص سئوال مطروحه را از طریق همین سایت مشاهده فرمائید

جمعه 1 آذر 1392
 مریم وطن چیان

باسلام

از دلایلی که می توان به مشکل شما مربوط باشد این است :

1-عدم صحت انجام فرایند بلانچینگ زیرا در طی این عمل هوای درون بافت اجزا خارج می شود بنابراین اگر در انجام این فرایند سهل انگاری شود هوای باقیمانده  در انتها باعث بادکردگی بسته می شود

2-در انجام پاستوریزاسیون شما ممکن است نقصی باشد در این مرحله نیز باید دقت شود

3-رعایت نکردن درصد مناسب Head space ،که حتما باید درصد را نسبت به شکل ظرف و میزان پری آن رعایت کرد زیرا پربودن بیش از حد باعث بادکردگی میشود

4-عدم برقراری شرایط خلا کامل در بسته،یکی از راههای برقراری خلا این است که درب بسته را روی آن قرار می دهند و از تونل بخار عبور می دهند در نتیجه بخارآب جایگزین هوای بسته می شود وبعد دربندی انجام میشود البته من از نوع سیستم واحد اطلاعی نداشتم از راههای فهمیدن خلا کامل استفاده از فشارسنج بعد از سرد شدن بسته هاست راه سادتر دیگر برای فهمیدن این امر این است که درب بسته نباید به راحتی بعد از بسته بندی باز شود

مصباحی،غ،اصول صنایع کنسروسازی،نشر علم کشاورزی ایران

 

  

جستجوی پیشرفته

کتب و مقالات علمی
صنایع بسته بندی و غذایی

خبرنامه: ثبت ایمیل

فرش پلاس( بسته بندی میوه و سبزی)