پیتزا آمریکایی و ایتالیایی با دو منوی متفاوت و دو سبک متمایز در داخل جعبه بهصورت مثلثی و دایرهای قرار داده میشود. از همین رو باید در همین ابتدا اشاره شود که دو بسته بندی متمایز موردنیاز شما است.در قدم بعد باید به شکل ظاهری در خرید جعبه فست فود توجه داشته باشیم. جعبه باید از درب قفلدار ایده ال و منافذ باز کمبهره گرفته باشد تا مانع از سرد شدن پیتزا تا زمان رسیدن به دست مشتری شود. برای جعبههای پیتزا عموماً از یک مقوای کرکرهای هم استفاده میشود که در کف جعبه شبیه یک بشقاب قرار داده میشود تا بهداشت غذای گرم حفظ شود.ابعاد جعبه همبرگر، ضخامت مناسب برای گرمتر مانده غذا و جلوگیری از پاره شدن آن در زمان جابجایی، دربهای آسانبازشو با انواع قفل زبانی، قفل لولایی، قفل لاک با تم قفل از بغل و قفل ضربدری در کنار خلاقیت در ایده پردازی برای به نمایش گذاشتن محصول شما از پارامترهای مهم در زمان خرید این محصول به شمار میآید.غذاهای سوخاری حجیم هستند. از همین رو نیاز به بسته بندیهای بزرگتری نسبت به پیتزا و همبرگر دارد. از سوی دیگر باید ساختار آن به گونهای باشد که غذا سرد نشود چون با از بین رفتن گرما غذا شکل آن نیز تغییر پیدا میکند.
به همین منظور دو بسته بندی دولایه و تک لایه با کاغذ کرافت برای این خرید در پیش رویتان قرار دارد. تعداد تکههای سوخاری که قرار است در جعبه قرار دهید سایز آن را مشخص میکند. استفاده از جعبههای روغنی نیز مانع از پس دادن روغن به داخل جعبه میشود که خود حسنی برای عرضه آن به شمار میآید.سیبزمینی سوخاری پایه ثابت تمام غذاهای فست فودی است. از همین رو در نظر داشتن یک بسته بندی متمایز سبب راحتتر دیده شدن شما میشود. در نظر داشتن متریال بهداشتی در پروسه آمادهسازی، آزمون خطاهای انجامشده برای حفظ کیفیت اولیه و گرمای مطبوع غذاهای بیرون بر، عدم پس دادن روغن روی کاغذ با حفظ مرغوبیت اولیه غذا و استفاده از رنگهای خوراکی در حوزه چاپ از پارامترهای مهم این آیتم انتخابی محسوب میشود.شکل و ابعاد این محصول بسته به نوع خدمترسانی برای داخل سالن و بیرون از مغازه فست فود فروشی متفاوت است. درنهایت باید به اسمبل کردن و سرهمبندی جعبه اشاره داشته باشیم که نباید تایم زیادی را از کارکنان بگیرد. برای جعبههای آزاد پک این تایم تنها 10 ثانیه تخمین زدهشده است تا در وقت شما در هنگام خدمتدهی صرفهجویی شود.