رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: پژوهشگران توانستند با هیدرولیزه کردن پَر مرغ درصد پروتیئن آن را افزایش و از ۴۰ درصد به ۷۰ درصد برسانند و از این پر مرغ در خوراک طیور استفاده کنند. این اقدام میتواند سویای مورد نیاز واحدهای مرغداری را کاهش داده و نیاز به واردات را نیز کم کند. وی تصریح کرد: سال گذشته اقداماتی در خصوص اصلاح نژاد مرغهای بومی دو منظوره گوشتی و تخمگذار انجام شد. چندین سال است که در ۶ استان این کار انجام میشود و امروز یک نژاد مرغ بومی داریم که بیش از ۲۲۰ تخممرغ در سال میگذارد