به گزارش اینتیتر به نقل از استاتیستا، ساندویچ یک خوراکی بسیار متنوع است و در سرتاسر جهان محبوبیت دارد. وب سایت Taste Atlas رتبه بندی بهترین ساندویچ های جهان را از نظر متخصصان و منتقدان صنایع غذایی منتشر کرده است.کباب دونر ترکی که در یک نان گرد سرو می شود – با امتیاز ۴.۷/۵، بالاتر از ساندویچ ژامبون فلفلی پرو، ساندویچ de lomo آرژانتینی و نیویورکی، قرار گرفت. ساندویچ گوشت سیخ شده آمریکایی و ساندویچ شکم خوک ویتنامی نیز در این رتبه بندی امتیاز ۴.۶/۵ را کسب کردند.در این لیست ساندویچ های آمریکای جنوبی دو رتبه از ۵ رتبه برتر را به خود اختصاص می دهند. در بین ۱۰ ساندویچ برتر، سه ساندویچ دیگر از این منطقه وجود دارد که ۵۰ درصد از ده ساندویچ برتر آمریکای لاتین را تشکیل می دهد. راز موفقیت ساندویچ این منطقه در بیشتر موارد گوشت یا نان کبابی شده است.ساندویچ ایالات متحده که بالاترین امتیاز را دارد نیز از همین روش استفاده می کند. ساندویچ Spiedie با تکه های گوشت سیخ شده، مرینیت شده و کبابی در رول ایتالیایی مورد علاقه منتقدان است.برخی دیگر از ساندویچ های آمریکایی که مورد استقبال منتقدان قرار گرفتند عبارتند از: ساندویچ کوبایی (رتبه ۱۱)، روبن (رتبه ۲۰)، پنیر پنیر فیلادلفیا (رتبه ۲۱) و پاسترامی در چاودار (رتبه ۲۴). در حالی که اطلس طعم همبرگر و ساندویچ مرغ را به عنوان ساندویچ طبقه بندی می کند، همبرگرهای کلاسیک گوشت گاو در رده خودشان قرار می گیرند و در رتبه بندی ساندویچ ها قرار نمی گیرند.