انجمنهای علمی دانشگاه شیراز، کرمانشاه، اصفهان، فسا، مراغه، آفاق ارومیه و انجمن علمی همکار دانشگاههای معتبر سراسر کشور، دوره آنلاین کشوری آموزشی ـ مهارتی کوچینگ در صنایع غذایی را برگزار میکند.به گزارش باشگاه دانشجویان ایران اکونومیست، این دوره چهارشنبه دهم اسفندماه، ساعت ١٨، با ارائه مهندس ابوالفضل عادلی ـ کارشناسی ارشد صنایع غذایی از دانشگاه شهیدبهشتی به صورت آنلاین برگزار میشود.”رتبههای کسب مهارت در صنعت غذا”، “کسب درآمد در رشته صنایع غذایی” و “آموزش مهارت های یک کوچ در صنایع غذایی” از جمله موضوعات و سرفصلهایی است که در این دوره آموزش داده میشود.علاقهمندان میتوانند جهت ثبت نام به شناسه @IAFSSAU در تلگرام یا شماره ۰۹۱۲۴۹۴۶۵۹۰ در ایتا، تلگرام یا واتساپ پیام بفرستند.