تترا پاک یک روش پردازش منحصر به فرد برای نوشیدنی های سویا ایجاد کرده است که از کل دانه سویا در تولید استفاده می کند. با توجه به افزایش تقاضای مصرفکنندگان برای محصولات سالم و تقویتکننده ایمنی، محصول حاصل از 1.2 درصد فیبر تشکیل شده
است، در مقایسه با 0.26 درصد برای نوشیدنیهای سنتی و استخراجشده سویا.نوشیدنی های گیاهی یک دسته به سرعت در حال رشد در ایالات متحده و اروپا هستند و به عنوان یک انتخاب محبوب برای مصرف کنندگانی که به دنبال یک گزینه سالم یا تنوع گسترده تر
هستند، شناخته شده است. با این حال، برای پاسخگویی به این روندهای مصرف کننده در حال تحول، نوآوری بیشتری در صنعت مورد نیاز است. فنآوری جدید تترا پاک، ضایعات را کاهش میدهد و محتوای فیبر و پروتئین نوشیدنی را با ترکیب فیبر سویا، اوکارا،
در نوشیدنی نهایی افزایش میدهد. این شرکت با راهحلهای مختلف آسیاب آزمایش کرد، ذرات اوکارا(ته نشین سویا پس از تهیه شیرسویا که سرشار از پروتئین است) را کاهش داد تا بتوانند بدون تأثیر بر طعم یا بافت، در محصول نهایی ادغام شوند و یک نوشیدنی
همهکاره و با فیبر بالا تولید کنند. این محلول دارای ماندگاری شش تا دوازده ماه بدون تثبیت کننده یا امولسیفایر است که آن را به یک محصول دارای برچسب تمیز تبدیل می کند.