فرآیند تولید ماکارونی از تغذیه آرد تا بسته بندی به صورت اتوماتیک با دستگاه های پیشرفته انجام میشود و فقط اپراتور روی فرآیند تولید نظارت دارد. دستگاه ها سرعت و کیفیت بسیار بالایی در تولید انواع ماکارونی ها دارند .در واقع دستگاه ها با کم کردن زمان فرآیند تولید، سرعت تولید را بالاتر می برند در زمان و هزینه ها صرفه جویی میکنند و سوددهی را بالا میبرند.تکنولوژی های جدید و پیشرفته تولید ماکارونی ، اسپاگتی، ورمیشل، نودل، لازانیا و راویولی میتواند بسیار کاربردی باشد و با سرمایه گذاری در راه اندازی خط تولید خانگی و صنعتی و بسته بندی انواع ماکارونی قطعا موفق می شوید.
مراحل تولید ماکارونی:⦁ سیلوی ذخیره آرد⦁ الک، میکسر، میکروفیدر⦁ سیستم انتقال مواد اولیه⦁ دستگاههای پرس⦁ پلی میکتیک⦁ سیستم های خشک کن⦁ دستگاههای سرد کن⦁ سیلوی محصول⦁ انبار محصول
⦁ بسته بندی
دستگاه بسته بندی توزین پنوماتیک:سیستم عامل این دستگاه از کمپرسور هوا استفاده می کند. این دستگاه به دلیل مصرف برق کم و ابعاد کوچک آن برای مصارف خانگی و کارگاهی مناسب می باشد.
دستگاه بسته بندی دو توزین الکترو مکانیکی:سیستم عملکردی این دستگاه با موتور گیربکس می باشد و گزینه بسیار مناسبی برای تولید پاستا، بسته بندی لازانیا و ماکارونی می باشد.
دستگاه بسته بندی چهار توزین پنوماتیک:اگر قصد راه اندازی کارگاه بسته بندی با استفاده از برق شهری را دارید، این دستگاه بسته بندی بسیار عالی است.
دستگاه بسته بندی چهار توزین الکترومکانیکی:کاربرد این دستگاه کاملا صنعتی بوده و در کارخانه های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه شامل موتور گیربکس و دارای تابلو برق جهت کنترل و تنظیم سرعت و مقدار بسته ها می باشد. این پنل شامل کنترلر PLC و HMI می باشد. برای راه اندازی این دستگاه به برق صنعتی سه فاز نیاز است.