انجمن علمی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، کارگاه «روشهای شناسایی و ارزیابی تقلبات در مواد غذایی» را برگزار میکند.به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه چهارشنبه ۲۶ بهمن ماه، از ساعت ۱۷ الی ۱۸، با تدریس دکتر فتحی نجفی موسس و مسئول فنی آزمایشگاه، در دانشگاه فردوسی، نگارستان فردوسی مقابل معاونت فرهنگی، به صورت رایگان برپا میشود.”تعریف تقلب و علل آن در مواد غذایی”، “آشنایی با ساختمان و فرمولاسیون مواد تشکیل دهنده در مواد غذایی”، “تایید کنترلهای ارائه شده”، “استفاده از استانداردهای ملی و بین المللی”، “بهروزرسانی تکنیکهای کنترلی” و “استفاده از تکنیکهای مختلف جهت شناسایی تقلب” از جمله مباحث و سرفصل هایی است که در این برنامه به آنها پرداخته خواهد شد.علاقهمندان جهت ثبت نام میتوانند از طریق لینک https://survey.porsline.ir/s/DTiPRMHN اقدام کنند.