به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مجتبی اسماعیلی مجری طرح ساخت این دستگاه گفت : این دستگاه جزء فناوریهای برتر «بیستوسومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار» (۱۹ تا ۲۲ آذر ۱۴۰۱) نیز شناخته شد .وی افزود : این دستگاه ، توانایی شناسایی آلودگیهای فیزیکی در بطریهای صنایع غذایی را با تصویربرداری سهبعدی، سپس پردازش در زمانی کمتر از دو دهم ثانیه با کمک هوش مصنوعی دارد و میتواند آلودگیهای فیزیکی مانند حشره یا شیشه خورده را در بطری صنایع غذایی تشخیص داده و بطری را از خط تولید خارج کند.این فناور گفت : اکنون در کارخانجات صنایع غذایی معمولا یک فرد ناظر بطریهاست و بطریهای صنایع غذایی را در خط تولید بررسی و بطری دارای آلودگی را از خط به شکل دستی خارج میکند؛ ولی این دستگاه با هوش مصنوعی بعد از تصویربرداری سهبعدی و با زمان پردازش کمتر از دودهم ثانیه ، میتواند آلودگی را تشخیص دهد و بطری را از خط خارج کند.اسماعیلی در مورد روند ساخت این دستگاه افزود : این دستگاه بعد از تولید با کمک یک شرکت صنایع غذایی در استان همدان تجاریسازی شد و اکنون ما به تعداد انبوه آن را برای شرکتهای دیگر آماده میکنیم.