این ماده به عنوان یک امولسیون کننده و تثبیت کننده و افزودنی غذایی با شماره E492 در اتحادیه اروپا شناخته می شود و عملکرد اصلی آن جلوگیری از بلوم زنی چربی در شکلات ها و جلوگیری از ایجاد ابر در روغن های پخت و پز است.
این ترکیب به عنوان یک ماده ضد تبلور در روغن های پخت و پز (به عنوان مثال روغن نخل ، روغن نارگیل) برای جلوگیری از کدر شدن ظاهر روغن ها که در دمای سردتر ایجاد می شوند ، استفاده شود.
تری استارات سوربیتان به عنوان یک سورفکتانت در محصولات آرایشی – بهداشتی عمل می کند. غلظت آن معمولاً بین ۰.۱٪ تا ۵٪ (تا ۱۰٪) در نوسان است و در محصولات مراقبت از پوست، محصولات آرایشی و مرطوب کننده ها استفاده می شود.
موارد استفاده اسپن 65:
محصولات نانوایی
مخمرهای بیکر
امولسیونهای دوغ
مخلوط شیر و کرم
مارمالاد ژله
آبنباتهای مبتنی بر کاکائو
شکلات شکلاتهای قندی
مکملهای غذایی
مخلوط مایع میوهها و سبزیجات