کاهش قند و چربی در غذاها موضوع بحث شدیدی در سراسر جهان است. عامل اصلی این امر افزایش شوم چاقی در هر پنج قاره است که به ویژه با مصرف بیشتر قند و چربی مرتبط است.بسیاری از کشورها قبلاً سیستمهای روشنایی خیابانی مانند Nutriscore
یا اقدامات محدودکننده مانند مالیات شکر را اجرا کردهاند. علاوه بر آموزش صحیح و تغییر در عادات غذایی، محصولات کم قند و چربی راه خوبی برای مقابله با این مشکل هستند. اما شکر و چربی اجزای مهم طعم و بافت هستند. اگر غذاها، به ویژه غذاهای راحت
، طعم خوبی داشته باشند، راه حل های جدیدی مورد نیاز است.Hydrosol سیستم های تثبیت کننده بافت را به طور خاص برای محصولات لبنی و غذاهای اغذیه فروشی توسعه داده است. اینها شامل مفاهیمی برای طراحی لبنیات و محصولات اغذیهای کمچرب بر
اساس نیازهای کودکان است.ما از هیدروکلوئیدها و فیبرهای گیاهی با دقت انتخاب شده برای جایگزینی برای خواص تکنولوژیکی مفید شکر و چربی استفاده می کنیم. آنها به محصولات نهایی مختلف بافتی دلپذیر و حسی آشنا به دهان می دهند.برای بدست آوردن شیرینی
مناسب، هیدروسول از شیرین کننده های معمولی یا محصولاتی مانند استویا استفاده می کند که تصویر مثبتی در بین مصرف کنندگان دارد. طعم دهنده های طبیعی مشخصات طعم را کامل می کنند،از لبنیات گرفته تا کچاپ.