نحوه قرارگیری فیبر در فرآوری برگر به جهت ستون های تکی الیاف پروتئین یا دانه های گوشت چرخ شده اشاره دارد. انواع مختلف برگر بر اساس نحوه جهت گیری الیاف به راحتی قابل شناسایی هستند.
برگر استاندارد معمولاً با جهت گیری فیبر بصورت درهم امیخته شده می شود. همبرگرهای سبک خانگی و لطیف و تازه وجود دارد که الیاف به صورت عمودی جهت گیری می شوند. و سپس برگر قصابی را دارید که در آن الیاف در هم آمیخته می شوند.
هستون بلومنتال، سرآشپز سه ستاره میشلن، از شهرت MasterChef، شش ماه را صرف استفاده از علم برای ساخت «همبرگر عالی» کرد. بزرگترین مکاشفه او این بود که برای دستیابی به بافتی باز، لطیف و آبدار، دانه های گوشت چرخ کرده باید همه در یک
جهت بیفتند.
یکی از روندهای فعلی در بازار همبرگر، افزایش تعداد مصرف کنندگانی است که به دنبال تنوع در پتی همبرگر هستند. آنها تجربیات غذایی جدیدی می خواهند و به دنبال همبرگرهایی با تنوع در بافت و لقمه های متمایز می گردند.
کنترل جهت گیری فیبر در طول پردازش برای کنترل ویژگی های همبرگر و به دست آوردن مزایای زیر کلیدی است.
جهت گیری فیبر نه تنها بر خود برگر تأثیر می گذارد، بلکه مزیت دیگری نیز دارد که انجماد محصولات نهایی را سریعتر و کارآمدتر می کند و در زمان و هزینه در طول فرآیند تولید صرفه جویی می کند.
روش های مختلفی برای کنترل جهت گیری فیبر وجود دارد. نوآورانهترین روشها شامل ترکیب سطح بالایی از کنترل روی توده گوشت با فناوری شکلدهی کم فشار است. این اجازه می دهد تا یک آسیاب نهایی ساخته شود و الیاف به طور دقیق هنگام تشکیل
پتی(شکل یکدست و تخت گوشت) هدایت شوند.
تیم متخصصان برگر مارل می توانند با شما همکاری کنند تا بهترین راه ممکن برای ایجاد محصول مورد نیاز شما را بیابند.واین کار را با استفاده از دانش ریشهدار خود در زمینه فناوری مواد غذایی و درک عمیق از پردازش بیشتر انجام میدهند.