بسته بندی وکیوم به دلیل فراهم کردن فضای خلا نسبی و نبود اکسیژن موجب به تاخیر انداختن واکنش شیمیایی مواد غذایی میشود. جالب است بدانید به جای خلا کامل بسته بندی میتوان هوای داخل آن را با نیتروژن جایگزین کرد که به دلیل واکنش پذیری ناچیز آن مواد غذایی ماندگاری بیشتری پیدا میکنند.دستگاه های بسته بندی وکیوم همانطور که میتوانند خلا نسبی فراهم کنند میتوانند هوا را با گاز نیتروژن جایگزین کنند. بسته بندی با استفاده از گاز نیتروژن از چند نظر دارای همیت است است.در این نوع بسته بندی شکل ظاهری محصول حفظ میشود و باعث زیبایی بیشتر بسته بندی میشود. به علاوه موجب حفاظت فیزیکی از محصول شما میشود. آیا تا به خال فکر کردید چرا نصف پاکت چیپس نیتروژن است ؟ اینکار باعث میشود چیپس ها خرد نشوند و به شکل دایره های سالم به دست شما برسند.
از جمله مزیت های بسته بندی وکیوم میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
- حفظ عطر و طعم مواد غذایی : مزه و بوی خوراکی ها حفظ خواهد شد و موجب حفظ استادارد های کیفیتی میشود.نگهداری طولانی مدت مواد غذایی: شما با استفاده از بسته بندی وکیوم میتوانید بدون مواد افزودنی ماندگاری مواد غذایی را به طور میانگین ۳ برابر کنید درخالی که ارزش غذایی آن را حفظ کردید.جلوگیری از رشد میکروب و قارچ: به دلیل مکش هوا و نبود اکسیژن (یکی از عوامل فساد مواد غذایی) داخل آن، از رشد میکروب و قارچ جلوگیری به عمل می آورد که باعث ماندگاری بیشتر محصول میشود.کاهش هزینه : این نوع بسته بندی از دور ریختگی ، فاسد شدن و هدر رفتگی مواد خوراکی جلوگیری می کند در نتیجه موجب صرفه جویی در هزینه ها می شود.کاهش حجم : دستگاه های وکیوم با بسته بندی مواد عذایی موجب میشوند حجم کمتری اشغال کنند در نتیجه حمل و نقل آنها بسیار راحت تر میشود.