دکترای علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه ظرفهای فلزی، آلومینیومی، فویلهای آلومینیومی، ظروف پلاستیکی نامرغوب، ظروف فلزکاری شده، ظروف کریستالی، ظروف حاوی سرب و ظروف چوبی حساس و شکننده برای استفاده در مایکروویو مناسب نیستند افزود: این ظرفها حتی میتوانند سلامت افراد را به مخاطره بیندازند.دکتر حقانی حقیقی ظرفهایی را که برای استفاده در مایکروویو توصیه میشود به ترتیب ظروف پیرکس، چینی، پلاستیک مخصوص مایکروویو، کاغذ و مقوا و تابه مخصوص مایکروویو دانست.دکترای علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی توضیح داد: ظروف پیرکس، ظرفهای شیشهای نشکنی هستند که برای پخت و پز در مایکروویو بسیار مناسب است، اگرچه همهی ظروف شیشهای میتوانند در مایکروویو استفاده شود، ولی بهتر است ظرفی انتخاب کنید که خیلی هم داغ نشود، (ظرف را یک دقیقه داخل مایکروویو قرار دهید اگر ظرف داغ شد، بهتر است که تنها برای گرم کردن غذا استفاده شود).دکتر حقانی حقیقی ادامه داد: اگر از ظروف پلاستیکی مخصوص مایکروویو استفاده میکنید باید پیش از مصرف از استاندارد بودن آن اطمینان داشته باشید، همچنین برای گرم کردن غذا میتوانید از ظرفهای پلاستیکی استفاده کنید، ولی استفاده طولانی مدت در دمای بالا از این ظروف خطرناک است.ظروف چینی گزینه مناسب دیگر برای استفاده در دستگاههای مایکروویو است که این عضو هیئت علمی به آن اشاره کرد و ادامه داد: ظرفهای چینی و سرامیکی (بدون هیچگونه تزئینات نقش ونگار طلایی و نقرهای و فلزی) برای استفاده در مایکروویو بسیار مناسب هستند.